Виктор Троицки позитиван на вирус корона

Српски тенисер Виктор Троицки  пре неки дан се због повреде повукао са учешћа на турниру "Еастерн Еуропеан цхампионсхип" (Шампионат Источне Европе), саопштили су организатори, али је могуће да је и  томе допринео цовид 19. 

Тенис 22.06.2020 | 21:16
Виктор Троицки позитиван на вирус корона

Како преноси Спортски журнал Виктор Троицки је позитиван на корона вирус, па се сумња да је можда и до додатни разлог отказивања учешће на турниру, као не би угрозио остале такмичаре.

Додаје се да од учешће на "Еастерн Еуропеан цхампионсхип" започињу Душан Лајовић, Филип Крајиновић и Дамир Џумхур, тројица тенисера који су што због умора, што због повреда прескочили прву недељу.

Међутим, сва тројица су била у контакту са Виктором током Адриа тоура у Београду.

"Еастерн Еуропеан цхампионсхип", који огранизује бивши тенисер Јанко Типсаревић, почео је 15. јуна на теренима СЦ Олимп и трајаће шест недеља.

(Телеграф)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЛW

22.06.2020 19:25

Овај Адриа тур испаде Корона парти,али још већа наивчина испаде Новак као организатор.Изложио се као на тацни ,одређеним круговима којима смета због својинм ставова о не-цјепљену је послужио као глинени голуб.Неко ће рећи види будале и теорије завјере.Ја мислим да исправно резонујем.Што се тиче цјепљења подржавам Новака, нема цјепљења

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола озрен

22.06.2020 20:09

Браво потписујем.

Name

П

23.06.2020 05:20

Новак се за вријеме ове епидемије толико искомпромитовао и срушио свој кредибилитет да то није нормално. Почев од некаквих изјава, он лине разговора са људима који заступају рекао бих искривљене теорије , па до организације овог назови турнира. Јер ово је све било само не тениски турнур. Концерти, гужва на тениским теренима, не поштовање никаквих мјера, па до провода по ноћним клубовима. Овакав крај ове лудости се могао и наслутити. И што је најгоре, он о овоме ћути већ два дана. Избјегао тестирање у Задру и оставио их у Задру, те буквално побјегао у Београд. ово му је мрља до краја живота, не каријере. Овај авантуризам ће га дефинитивно коштати. и онда се ми чудимо што га свијет не воли као Федерера или Рафу? Да ли би њих двојица ово учинили? Колико су њих двојица у вријеме ове епидемије били присутни у медијима а колико Новак. Колико су њихове жене биле присутне у медијима и да ли су коментарисале којекакве глупости. Новаков отац не силази са ТВ екрана. Ђоковић дефинитвно нешто мора учинити са својим понашањем ван терена и са понашањем чланова своје породице. Он мора остати и бити тенисер а не сваком лонцу поклопац.