Viktor Troicki pozitivan na virus korona

Srpski teniser Viktor Troicki  pre neki dan se zbog povrede povukao sa učešća na turniru "Eastern European championship" (Šampionat Istočne Evrope), saopštili su organizatori, ali je moguće da je i  tome doprineo covid 19. 

Tenis 22.06.2020 | 21:16
Viktor Troicki pozitivan na virus korona

Kako prenosi Sportski žurnal Viktor Troicki je pozitivan na korona virus, pa se sumnja da je možda i do dodatni razlog otkazivanja učešće na turniru, kao ne bi ugrozio ostale takmičare.

Dodaje se da od učešće na "Eastern European championship" započinju Dušan Lajović, Filip Krajinović i Damir Džumhur, trojica tenisera koji su što zbog umora, što zbog povreda preskočili prvu nedelju.

Međutim, sva trojica su bila u kontaktu sa Viktorom tokom Adria toura u Beogradu.

"Eastern European championship", koji ogranizuje bivši teniser Janko Tipsarević, počeo je 15. juna na terenima SC Olimp i trajaće šest nedelja.

(Telegraf)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

LW

22.06.2020 19:25

Ovaj Adria tur ispade Korona parti,ali još veća naivčina ispade Novak kao organizator.Izložio se kao na tacni ,određenim krugovima kojima smeta zbog svojinm stavova o ne-cjepljenu je poslužio kao glineni golub.Neko će reći vidi budale i teorije zavjere.Ja mislim da ispravno rezonujem.Što se tiče cjepljenja podržavam Novaka, nema cjepljenja

ODGOVORITE
Name

Nikola ozren

22.06.2020 20:09

Bravo potpisujem.

Name

P

23.06.2020 05:20

Novak se za vrijeme ove epidemije toliko iskompromitovao i srušio svoj kredibilitet da to nije normalno. Počev od nekakvih izjava, on line razgovora sa ljudima koji zastupaju rekao bih iskrivljene teorije , pa do organizacije ovog nazovi turnira. Jer ovo je sve bilo samo ne teniski turnur. Koncerti, gužva na teniskim terenima, ne poštovanje nikakvih mjera, pa do provoda po noćnim klubovima. Ovakav kraj ove ludosti se mogao i naslutiti. I što je najgore, on o ovome ćuti već dva dana. Izbjegao testiranje u Zadru i ostavio ih u Zadru, te bukvalno pobjegao u Beograd. ovo mu je mrlja do kraja života, ne karijere. Ovaj avanturizam će ga definitivno koštati. i onda se mi čudimo što ga svijet ne voli kao Federera ili Rafu? Da li bi njih dvojica ovo učinili? Koliko su njih dvojica u vrijeme ove epidemije bili prisutni u medijima a koliko Novak. Koliko su njihove žene bile prisutne u medijima i da li su komentarisale kojekakve gluposti. Novakov otac ne silazi sa TV ekrana. Đoković definitvno nešto mora učiniti sa svojim ponašanjem van terena i sa ponašanjem članova svoje porodice. On mora ostati i biti teniser a ne svakom loncu poklopac.