Лабудица угинула "од сломљеног срца" јер су јој полупали јаја!

Мама лабудица угинула је од "сломљеног срца" након што су јој тинејџери разбили гнијездо с јајима.

Занимљивости 22.06.2020 | 21:00
Лабудица угинула "од сломљеног срца" јер су јој полупали јаја!

Лабудица је гнијездо савила у Болтону код Манестера крајем маја, а група младих вандала гађала их је циглама и камењем. Три јаја су разбили, а од укупних шест које је полегла у гнијездо, лабудици су нестала још два у наредним седмицама.

А онда је пронађено и њено мртво тијело. Медији пишу да је њен партнер нестао након напада на гнијездо и јаја. Стручњаци сматрају како је лабуд био под превеликим стресом због чега је напустио лабудицу.

"Нема се ту шта рећи. Вјероватно је угинула од сломљеног срца јер је остала без свог животног партнера", рекао је активист Сем Вудро, док је Мајкл Мејсон који се бринуо о лабудици написао колико је шокиран цијелом ситуацијом.

"Не желим писати о томе јер је тужно. Писао сам вам о лабудици која је излегла шест јаја, али су јој их разбили. Потом су је узнемиривали пси и друге животиње те је остала само с једним јајетом. Њен партнер је отишао, а јутрос су ми јавили да су је нашли мртву. Плаче ми се", написао је Мејсон на друштвеним мрежама, пише портал "24сата".

У току је истрага јер су лабудови у Британији врста заштићена законом.

Извор:Независне

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мм

22.06.2020 19:27

Стварно претузна прица.Како неко мозе тако да се понаса.Сами дивљаци и полусвијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

25.06.2020 12:23

Бриранци.... шта су све радили људима по цијелој планети онда не чуди шта раде и животињама.

ОДГОВОРИТЕ