Џибони је у Задру певао Нолету и осталим тенисерима али није забринут због короне!

Адриа Тоур у Задру прекинут је након сазнања да је бугарски тенисер Григор Димитров позитиван на корона вирус.

Забава 22.06.2020 | 18:32
Џибони је у Задру певао Нолету и осталим тенисерима али није забринут због короне!

Нешто касније, објављено је да ЦОВИД-ом 19 заражени и кондициони тренер Новака Ђоковића, као и хрватски тенисер Борна Ћорић, који су били на овом догађају.

Као што је познато, Ноле отпутовао у Београд, где се тестирао на корона вирус. У петак, 19. јуна, пред сам почетак Адриа Тоур-а у Задру одржан је концерт Златана Стипишића Џибонија, који је забављао присутну публику у којој је био и Новак Ђоковић.

Чувени сплитски кантаутор истиче да након свих ових вести није забринут, те је објаснио и због чега.

- И мене је затекла вест да је Задар ново жариште короне… Јесам ли се забринуо? Нисам јер био сам без контакта с играчима, организаторима и публиком. Са својим бендом сам у подне одржао тонску пробу, а да око нас није било баш никога. Све док се нисам попео на "стаге“ у 21.30, био сам с бендом или сам. Будући да сам недавно оперисао око и у реконвалесцентској сам фази, нисам имао ни уобичајених контаката с медијима - рекао је Џибони, а преноси 24сата.хр.

- Око је још црвено, имам подочњаке па изгледам као ракун и нисам баш расположен за фотограсирања и телевизијске камере. А то је, на крају, испало баш добро. На огромној позорници без контаката с публиком смо свирали око сат времена. Био је то више ревијалан наступ, а не мој уобичајени велики вишесатни концерт, а одмах након свирке сео сам у аутомобил и кренуо за Корчулу - рекао је Џибони.

Извор: Телеграф.рс Фото: ХТС

Коментари / 0

Оставите коментар