Džiboni je u Zadru pevao Noletu i ostalim teniserima ali nije zabrinut zbog korone!

Adria Tour u Zadru prekinut je nakon saznanja da je bugarski teniser Grigor Dimitrov pozitivan na korona virus.

Zabava 22.06.2020 | 18:32
Džiboni je u Zadru pevao Noletu i ostalim teniserima ali nije zabrinut zbog korone!

Nešto kasnije, objavljeno je da COVID-om 19 zaraženi i kondicioni trener Novaka Đokovića, kao i hrvatski teniser Borna Ćorić, koji su bili na ovom događaju.

Kao što je poznato, Nole otputovao u Beograd, gde se testirao na korona virus. U petak, 19. juna, pred sam početak Adria Tour-a u Zadru održan je koncert Zlatana Stipišića Džibonija, koji je zabavljao prisutnu publiku u kojoj je bio i Novak Đoković.

Čuveni splitski kantautor ističe da nakon svih ovih vesti nije zabrinut, te je objasnio i zbog čega.

- I mene je zatekla vest da je Zadar novo žarište korone… Jesam li se zabrinuo? Nisam jer bio sam bez kontakta s igračima, organizatorima i publikom. Sa svojim bendom sam u podne održao tonsku probu, a da oko nas nije bilo baš nikoga. Sve dok se nisam popeo na "stage“ u 21.30, bio sam s bendom ili sam. Budući da sam nedavno operisao oko i u rekonvalescentskoj sam fazi, nisam imao ni uobičajenih kontakata s medijima - rekao je Džiboni, a prenosi 24sata.hr.

- Oko je još crveno, imam podočnjake pa izgledam kao rakun i nisam baš raspoložen za fotograsiranja i televizijske kamere. A to je, na kraju, ispalo baš dobro. Na ogromnoj pozornici bez kontakata s publikom smo svirali oko sat vremena. Bio je to više revijalan nastup, a ne moj uobičajeni veliki višesatni koncert, a odmah nakon svirke seo sam u automobil i krenuo za Korčulu - rekao je Džiboni.

Izvor: Telegraf.rs Foto: HTS

Komentari / 0

Ostavite komentar