Трудна Ана Севић тужи бившег мужа, а шта он на све то каже!?

Певачица Ана Севић је наводно решила да стане на пут прозивкама бившег супруга Дарка Лазића, који користи сваку прилику да је у медијима прикаже као прељубницу и неморалну жену.

Забава 22.06.2020 | 15:25
Трудна Ана Севић тужи бившег мужа, а шта он на све то каже!?

Конкретан повод за овакву Анину реакцију био је, како се наводи, један од последњих Лазићевих интервјуа, у којем је певач навео да му је Севићева током брака била наводно неверна, те како ју је он лично ухватио у прељуби.

Због њихове ћеркице Лорене, Ана никада није желела да потеже драстичне мере, тужи га или блати у медијима, али је недавно променила став и наводно одлучила да пресавије табак.

"Ана је у почетку била у шоку када је чула по градским кулоарима да Дарко о њој говори на такав начин, а онда је и у новинама могла да прочита то исто. Звала га је и питала због чега то ради и зашто измишља, а он јој се клео да то никада није изјавио те да новинари лажу. Увек се све завршавало на томе јер је он успевао да је увери да никада не би ништа ружно рекао за њу", испричао је извор близак некадашњем пару.

"Ана ускоро улази у пети месец трудноће и стрес јој не треба, али још мање јој је потребно да чита о себи да је прељубница и неморална жена. Свесна је да ће њена деца сутра, када порасту, имати приступ тим текстовима и жели да свима докаже да Дарко лаже", рекао је извор, док Севићева није била вољна да говори о овој теми за медије.

"Знате да је мој став да о приватном животу не говорим за медије. Много тога је било јавно, мимо моје воље", рекла је кратко Ана Севић.

Дарко Лазић је чуо о наводе да ће га бивша жена Ана Севић тужити па је одговорио:

"То морате њу да питате, то не бих да коментаришем. Нисмо се чули неко време, али ако мене питате, у суштини смо океј", каже Дарко и додаје да још није уживо честитао трудноћу бившој супрузи, која са партнером Даниелом Недељковићем очекује принову:

"Нисмо се чули, али сам јој честитао преко новина. Кад се будемо чули, рећи ћу јој и уживо и драго ми је због тога."

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић /принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар