Trudna Ana Sević tuži bivšeg muža, a šta on na sve to kaže!?

Pevačica Ana Sević je navodno rešila da stane na put prozivkama bivšeg supruga Darka Lazića, koji koristi svaku priliku da je u medijima prikaže kao preljubnicu i nemoralnu ženu.

Zabava 22.06.2020 | 15:25
Trudna Ana Sević tuži bivšeg muža, a šta on na sve to kaže!?

Konkretan povod za ovakvu Aninu reakciju bio je, kako se navodi, jedan od poslednjih Lazićevih intervjua, u kojem je pevač naveo da mu je Sevićeva tokom braka bila navodno neverna, te kako ju je on lično uhvatio u preljubi.

Zbog njihove ćerkice Lorene, Ana nikada nije želela da poteže drastične mere, tuži ga ili blati u medijima, ali je nedavno promenila stav i navodno odlučila da presavije tabak.

"Ana je u početku bila u šoku kada je čula po gradskim kuloarima da Darko o njoj govori na takav način, a onda je i u novinama mogla da pročita to isto. Zvala ga je i pitala zbog čega to radi i zašto izmišlja, a on joj se kleo da to nikada nije izjavio te da novinari lažu. Uvek se sve završavalo na tome jer je on uspevao da je uveri da nikada ne bi ništa ružno rekao za nju", ispričao je izvor blizak nekadašnjem paru.

"Ana uskoro ulazi u peti mesec trudnoće i stres joj ne treba, ali još manje joj je potrebno da čita o sebi da je preljubnica i nemoralna žena. Svesna je da će njena deca sutra, kada porastu, imati pristup tim tekstovima i želi da svima dokaže da Darko laže", rekao je izvor, dok Sevićeva nije bila voljna da govori o ovoj temi za medije.

"Znate da je moj stav da o privatnom životu ne govorim za medije. Mnogo toga je bilo javno, mimo moje volje", rekla je kratko Ana Sević.

Darko Lazić je čuo o navode da će ga bivša žena Ana Sević tužiti pa je odgovorio:

"To morate nju da pitate, to ne bih da komentarišem. Nismo se čuli neko vreme, ali ako mene pitate, u suštini smo okej", kaže Darko i dodaje da još nije uživo čestitao trudnoću bivšoj supruzi, koja sa partnerom Danielom Nedeljkovićem očekuje prinovu:

"Nismo se čuli, ali sam joj čestitao preko novina. Kad se budemo čuli, reći ću joj i uživo i drago mi je zbog toga."

Izvor: Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić /printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar