Зворник: Предузете мјере опреза због обилних падавина

Због обилних падавина у зворни;кој регији, припадници Цивилне заштите и Професионалне ватрогасне јединице су на терену и прате ситуацију, а ангажована је и механизација предузећа Зворник путевид.о.о, Кесо промет д.о.о и Пантић промет д.о.о.

Република Српска 22.06.2020 | 12:41
Зворник: Предузете мјере опреза због обилних падавина

Најтежа ситуација је у мјесним заједницама Челопек, Каракај и Улице гдје је вода из каналскихмрежа поплавила дворишта и пријети да уђе у  куће.

До изливања бујичних токова на подручјуЗворника дошло је и на локалном путу у мјесту Шетићи гдје је прекинут саобраћај због изливања Шетићке ријеке.

У мјесној заједници Пађине излила се Врељанска ријека на локални пут, а поплављени су и усјеви.

У Ђулићима и Грбавцима ријека Сапна је поплавила имања, али тренутно куће нису угрожене.

Из Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске најавили су да се очекују обилније падавине данас, када и може доћи до бујичних поплава.

Корито ријеке Дрине је стабилно и према информацијама надлежних тренутно нема опасности од плављења насеља.

Из зворничке Цивилне заштите апелују на грађане да се не приближавају ријечним коритима и да предузму све мјере и радње у циљу заштите људи и материјалних добара од могућих бујичних поплава.

 

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Јовица

22.06.2020 11:10

А у пм,увијек јади по сиротињи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

22.06.2020 12:19

Небојте се поплава. Струцњак Зуниц из Дервенте је изјавио да он лицно гарантује,да поплава неце бити. Ове сндс-овце ниста не мозе изненадити.

Name

ЗВОРНИК

22.06.2020 14:22

Ето ништа нас не смије изненадити. Државне односно народне пере однијеле поплаве у приватне фирме. Воде Српске све санирале, пара нема(нестали милиони) вода опет плави народ, Приватни багери ангажовани. Љепота боже само подржи, а за тужилаштво посла нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А Додиков хехе хеликоптет

23.06.2020 01:04

Па дзе су додикови хеликолтери зар нису ту да помогну народу , Додиков образ као џон.

ОДГОВОРИТЕ