Рада признала да воли да се виђа са бившим али и да Харис и он оду некад на пиво!

Рада Манојловић није желела да прекине контакт с Миланом Станковићем, с којим се забављала од 2008. до 2012. године.

Забава 22.06.2020 | 12:26
Рада признала да воли да се виђа са бившим али и да Харис и он оду некад на пиво!

Рада каже да су се на почетку њих троје виђали заједно, а да су временом Харис и Милан постали нераздвојни другари који често и без ње иду на пиво.

"Инсистирала сам да се дружимо све троје. Не видим ништа лоше у томе што се мој бивши и садашњи виђају", прича Рада и додаје:

"Харис и ја смо се уверили да нам је Милан најпоузданији и најискренији пријатељ на естради. Често му шаљемо да преслуша песме које желимо да снимимо, тражимо савете од њега. Само њему верујемо јер сам сигурна да нам жели успех. Милан је заправо једини човек са естраде с којим се Харис и ја виђамо и чујемо."

Манојловићева прича да за остале колеге нема времена ни живаца јер, како каже, на јавној сцени има много сујете.

"Не треба ми нико са естраде да са њима испијам кафе и водим испразне разговоре. Имам много обавеза. Ако не наступам, тражим нове песме или идем у село код тате. Трудим се да све слободно време проведем са породицом. Харис ми је довољан, али просто волим да се виђам и са Миланом", каже Рада, и додаје:

"Када се све троје видимо, мало оговарамо естраду, али махом причамо о темама које немају везе са нашим колегама. Ма ја пред Миланом могу све да причам! Често му се поверавам јер знам да то што му кажем неће пренети даље. Милан ме никада не би издао, као ни ја њега."

Извор:Курир.рс Фото:АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар