Rada priznala da voli da se viđa sa bivšim ali i da Haris i on odu nekad na pivo!

Rada Manojlović nije želela da prekine kontakt s Milanom Stankovićem, s kojim se zabavljala od 2008. do 2012. godine.

Zabava 22.06.2020 | 12:26
Rada priznala da voli da se viđa sa bivšim ali i da Haris i on odu nekad na pivo!

Rada kaže da su se na početku njih troje viđali zajedno, a da su vremenom Haris i Milan postali nerazdvojni drugari koji često i bez nje idu na pivo.

"Insistirala sam da se družimo sve troje. Ne vidim ništa loše u tome što se moj bivši i sadašnji viđaju", priča Rada i dodaje:

"Haris i ja smo se uverili da nam je Milan najpouzdaniji i najiskreniji prijatelj na estradi. Često mu šaljemo da presluša pesme koje želimo da snimimo, tražimo savete od njega. Samo njemu verujemo jer sam sigurna da nam želi uspeh. Milan je zapravo jedini čovek sa estrade s kojim se Haris i ja viđamo i čujemo."

Manojlovićeva priča da za ostale kolege nema vremena ni živaca jer, kako kaže, na javnoj sceni ima mnogo sujete.

"Ne treba mi niko sa estrade da sa njima ispijam kafe i vodim isprazne razgovore. Imam mnogo obaveza. Ako ne nastupam, tražim nove pesme ili idem u selo kod tate. Trudim se da sve slobodno vreme provedem sa porodicom. Haris mi je dovoljan, ali prosto volim da se viđam i sa Milanom", kaže Rada, i dodaje:

"Kada se sve troje vidimo, malo ogovaramo estradu, ali mahom pričamo o temama koje nemaju veze sa našim kolegama. Ma ja pred Milanom mogu sve da pričam! Često mu se poveravam jer znam da to što mu kažem neće preneti dalje. Milan me nikada ne bi izdao, kao ni ja njega."

Izvor:Kurir.rs Foto:ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar