Пет фудбалера Црвене Звезде позитивно на вирус корона

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да су петорица играча позитивна на корона вирус. Марко Гобељић, Његош Петровић, Душан Јованчић, Марко Конатар и Бранко Јовичић добили су позитиван налаз након тестирања.

Фудбал 22.06.2020 | 09:56
Пет фудбалера Црвене Звезде позитивно на вирус корона

– Поменути играчи се осјећају добро, налазе се у  изолацији и у сталном су контакту са медицинским тимом . Гобељић, Јованчић, Петровић и Конатар су имали симптоме болести пред меч посљедњег кола Суперлиге Србије против Пролетера, када је обављено тестирање, и из предострожности нису били тога дана на стадиону. Бранко Јовичић није имао симптоме, нема их ни сада, али је његов налаз позитиван - истиче се у саопштењу Црвене звезде.

Стање играча српског шампиона се пажљиво прати, а биће обављено и ново тестирање пред почетак припрема за наредну сезону.

– Играче који нису били у могућности да подигну пехар шампиона Србије у чијем су освајању у великој мјери учествовали – чекају медаље шампиона и биће им уручене на првом званичном мечу клуба на нашем стадиону. Клуб им још једном честита велики успјех и жели брз опоравак, наглашавају у Звезди.

У саопштењу се истиче и да су “сви остали играчи, чланови стручног штаба, управе и особља који су у директном контакту са првим тимом тестирани и да су добили негативан налаз, односно да немају корона вирус”.

(Агенције) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Xxx

22.06.2020 08:40

Ниста од спорта изгледа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Рајко

22.06.2020 09:17

Заражени су и ватерполисти,одбојкаши,Борна Ћорић,,,Новакови тренери...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

22.06.2020 09:17

На почетку короне прво су јављали да су заражене владике, свештеници, послије Цеца и ђеца па сад фудбалери... Без познатих личности нема добре пропаганде. Затворите нас, радите нам шта хоћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

22.06.2020 10:07

СВАКА ЦАСТ ЗА КОМЕТАР КОЛЕ.. раде ста хоце и на основу цороне хоце да нас затворе и раде ста хоце...