Pet fudbalera Crvene Zvezde pozitivno na virus korona

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da su petorica igrača pozitivna na korona virus. Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić dobili su pozitivan nalaz nakon testiranja.

Fudbal 22.06.2020 | 09:56
Pet fudbalera Crvene Zvezde pozitivno na virus korona

– Pomenuti igrači se osjećaju dobro, nalaze se u  izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom . Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč posljednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan - ističe se u saopštenju Crvene zvezde.

Stanje igrača srpskog šampiona se pažljivo prati, a biće obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu.

– Igrače koji nisu bili u mogućnosti da podignu pehar šampiona Srbije u čijem su osvajanju u velikoj mjeri učestvovali – čekaju medalje šampiona i biće im uručene na prvom zvaničnom meču kluba na našem stadionu. Klub im još jednom čestita veliki uspjeh i želi brz oporavak, naglašavaju u Zvezdi.

U saopštenju se ističe i da su “svi ostali igrači, članovi stručnog štaba, uprave i osoblja koji su u direktnom kontaktu sa prvim timom testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju korona virus”.

(Agencije) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Xxx

22.06.2020 08:40

Nista od sporta izgleda

ODGOVORITE
Name

Ludi Rajko

22.06.2020 09:17

Zaraženi su i vaterpolisti,odbojkaši,Borna Ćorić,,,Novakovi treneri...

ODGOVORITE
Name

Коле

22.06.2020 09:17

На почетку короне прво су јављали да су заражене владике, свештеници, послије Цеца и ђеца па сад фудбалери... Без познатих личности нема добре пропаганде. Затворите нас, радите нам шта хоћете

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

22.06.2020 10:07

SVAKA CAST ZA KOMETAR KOLE.. rade sta hoce i na osnovu corone hoce da nas zatvore i rade sta hoce...