Тања Савић кроз плач поручила деци: Дођите мама вас чека!

Певачица Тања Савић последњих месеци има проблеме у браку. У медијима се писало да ју је супруг претукао, што је она негирала, али је потврдила да се не слажу око места за живот.

Забава 21.06.2020 | 21:21
Тања Савић кроз плач поручила деци: Дођите мама вас  чека!

Док она жели да због њене каријере наставе живот у Србији, супруг Душан Јованчевић жели да живе у Аустралији где се он са синовима тренутно налази.

- Игноришем све што се пише о мом браку. Више ми није важно шта излази о мени. Битно ми је само да загрлим своју децу. То ми је једино битно. Два месеца смо раздвојени - рекла је Тања и открила да је купила пса са којим проводи време док јој деца и муж нису ту.

- Сад нам је стигао нови члан породице, мала куца, мали малтезер. Сваки дан се чујем са синовима путем видео-позива, па им га показујем, што им је баш забавно. Играмо се, смејемо се, али није то то. То није жив приступ - додала је Савићева.

Тања не може да сакрије колико јој тешко пада раздвојеност од синова, а како ће се даље одвијати њен однос са супругом врло је неизвесно.

Баш ми недостају. Тешко је и њима, али они су дечаци, па прикривају то своје незадовољство и тај недостатак мајке. Престали су да ме питају кад ћу доћи. Првих месец дана су ме само то питали, а у једном моменту је то престало. Ја им стално говорим: "Дођите, мама вас чека, мама сређује кућу". Увек сам желела да им створим дом, да им направим кућу, да имамо лепу породицу, али једноставно промениле су се околности... И некако...", покушала је да заврши певачица реченицу, али није могла од суза, те је само додала: "Здраво је плакати".

Извор: Ало.рс/Пинк Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар