Tanja Savić kroz plač poručila deci: Dođite mama vas čeka!

Pevačica Tanja Savić poslednjih meseci ima probleme u braku. U medijima se pisalo da ju je suprug pretukao, što je ona negirala, ali je potvrdila da se ne slažu oko mesta za život.

Zabava 21.06.2020 | 21:21
Tanja Savić kroz plač poručila deci: Dođite mama vas  čeka!

Dok ona želi da zbog njene karijere nastave život u Srbiji, suprug Dušan Jovančević želi da žive u Australiji gde se on sa sinovima trenutno nalazi.

- Ignorišem sve što se piše o mom braku. Više mi nije važno šta izlazi o meni. Bitno mi je samo da zagrlim svoju decu. To mi je jedino bitno. Dva meseca smo razdvojeni - rekla je Tanja i otkrila da je kupila psa sa kojim provodi vreme dok joj deca i muž nisu tu.

- Sad nam je stigao novi član porodice, mala kuca, mali maltezer. Svaki dan se čujem sa sinovima putem video-poziva, pa im ga pokazujem, što im je baš zabavno. Igramo se, smejemo se, ali nije to to. To nije živ pristup - dodala je Savićeva.

Tanja ne može da sakrije koliko joj teško pada razdvojenost od sinova, a kako će se dalje odvijati njen odnos sa suprugom vrlo je neizvesno.

Baš mi nedostaju. Teško je i njima, ali oni su dečaci, pa prikrivaju to svoje nezadovoljstvo i taj nedostatak majke. Prestali su da me pitaju kad ću doći. Prvih mesec dana su me samo to pitali, a u jednom momentu je to prestalo. Ja im stalno govorim: "Dođite, mama vas čeka, mama sređuje kuću". Uvek sam želela da im stvorim dom, da im napravim kuću, da imamo lepu porodicu, ali jednostavno promenile su se okolnosti... I nekako...", pokušala je da završi pevačica rečenicu, ali nije mogla od suza, te je samo dodala: "Zdravo je plakati".

Izvor: Alo.rs/Pink Foto:printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar