Ева Рас открила: Највећи државник са наших простора јој дао непристојну понуду!

У емисији "Добро јутро Србијо", која се емитује на "Хепи" телевизији, гости код Јоване Јеремић били су: кошаркашица Милица Дабовић, водитељка Снежана Дакић, глумица Ева Рас и продуцент Дејан Милићевић. Тема емисије била је: "Непристојна понуда и цена успеха".

Забава 21.06.2020 | 12:41
Ева Рас открила: Највећи државник са наших простора јој дао непристојну понуду!

Милица Дабовић открила је да је потписивању једног великог уговора у Турској кумовала непристојна понуда, која јој је обезбеђивала лагодан живот. Међутим, позната кошаркашица је ту понуду одбила јер, како је рекла, никада није добијала посао преко кревета.

Снежана Дакић је прокоментарисала да жене не би требало да се облаче изазовно када иду на посао, јер тиме дају тајне сигнале својим претпостављенима, при чему се отвара простор за непристојне понуде.

Дејан Милићевић је открио да је добијао понуде овакве врсте од девојака, када је живео у Америци, а које је фотографисао, међутим, како сам каже, није се "упецао" на обећања о зеленој карти и сличне понуде.

Најзанимљивија прича била је од глумице Еве Рас. Она је у емисији код Јоване Јеремић открила да је имала непристојну понуду, ни мање ни више, него од Јосипа Броза Тита. Глумица је добила званични позив да се Титу придружи на вечери на Бријунима, а тада јој је, како глумица наводи, цео глумачки свет окренуо леђа!

Ева Рас је рекла да је тај позив ноншалантно одбила, што је у оно време било просто незамисливо. Као резултат одбијања Јосипа Броза, позната глумица није добила ни једну понуду за улогу у неком филму у наредне две године.

Извор:Ало/Србија данас Фото:принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар