Eva Ras otkrila: Najveći državnik sa naših prostora joj dao nepristojnu ponudu!

U emisiji "Dobro jutro Srbijo", koja se emituje na "Hepi" televiziji, gosti kod Jovane Jeremić bili su: košarkašica Milica Dabović, voditeljka Snežana Dakić, glumica Eva Ras i producent Dejan Milićević. Tema emisije bila je: "Nepristojna ponuda i cena uspeha".

Zabava 21.06.2020 | 12:41
Eva Ras otkrila: Najveći državnik sa naših prostora joj dao nepristojnu ponudu!

Milica Dabović otkrila je da je potpisivanju jednog velikog ugovora u Turskoj kumovala nepristojna ponuda, koja joj je obezbeđivala lagodan život. Međutim, poznata košarkašica je tu ponudu odbila jer, kako je rekla, nikada nije dobijala posao preko kreveta.

Snežana Dakić je prokomentarisala da žene ne bi trebalo da se oblače izazovno kada idu na posao, jer time daju tajne signale svojim pretpostavljenima, pri čemu se otvara prostor za nepristojne ponude.

Dejan Milićević je otkrio da je dobijao ponude ovakve vrste od devojaka, kada je živeo u Americi, a koje je fotografisao, međutim, kako sam kaže, nije se "upecao" na obećanja o zelenoj karti i slične ponude.

Najzanimljivija priča bila je od glumice Eve Ras. Ona je u emisiji kod Jovane Jeremić otkrila da je imala nepristojnu ponudu, ni manje ni više, nego od Josipa Broza Tita. Glumica je dobila zvanični poziv da se Titu pridruži na večeri na Brijunima, a tada joj je, kako glumica navodi, ceo glumački svet okrenuo leđa!

Eva Ras je rekla da je taj poziv nonšalantno odbila, što je u ono vreme bilo prosto nezamislivo. Kao rezultat odbijanja Josipa Broza, poznata glumica nije dobila ni jednu ponudu za ulogu u nekom filmu u naredne dve godine.

Izvor:Alo/Srbija danas Foto:printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar