Заражени короном у Палама без симптома

Мушкарац и жена старије животне доби са Пала позитивни су на вирус корона, добро се осјећају и немају никаквих симптома, рекао је Срни координатор квалитета Дома здравља “Пале” Небојша Тановић.

Република Српска 21.06.2020 | 12:23
Заражени короном у Палама без симптома

Тановић је рекао да се они налазе у кућној изолацији, да је ријеч о контактима са већ зараженом особа, те да су сада на подручју Пала укупно три лица позитивна на вирус.

– Срећа је што нема даље контаката на њиховим листама – навео је Тановић, додавши да је ријеч о породичним контактима.

Тановић је нагласио да се под здравственим надзором тренутно налази девет лица, а сутра ће бити тестирана четири која нису повезана са ова три заражена лица.

Он је поручио да мјере заштите треба озбиљније поштовати, те апеловао да се грађани и даље придржавају препорука Института за јавно здравство Српске, да носе заштитну опрему и држе социјалну дистанцу.

Након дужег периода у сриједу, 17. јуна, на Палама је забиљежен нови случај вируса корона, а ријеч је о мушкарцу средње животне доби који је стигао из иностранства.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мм

21.06.2020 11:10

Наце ми моје, докле више?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цудне конструлције о вирусу

21.06.2020 11:26

Цовјек са Пала који ради у СА био као заразен, а дјеца и зена НЕ. Ма дајте висе несто одигиналније.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

21.06.2020 14:09

Смесно ми ово висе "стигао из иностранства" .Знаци сви који додју из иностранства су заразени.Ок.Хрвати це реци да сви који додју из Бих су заразени.А црногорци оптузују да су србијанци им унели вирус.Па ко да верује у ове глупости висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Схираи Рyу

23.06.2020 21:54

Моја мацка је патиент зеро само не говорите никоме.

ОДГОВОРИТЕ