Отворене границе када се смањи ризик од ширења заразе!

Директор црногорског Клиничког центра Јевто Ераковић одбацио је наводе о било каквој политизацији медицине и поручио да ће Црна Гора отворити границе за све државе, без одласка у карантин, када се смањи могућност ширења заразе на становништво.

Регион 20.06.2020 | 13:45
Отворене границе када се смањи ризик од ширења заразе!

- Ми желимо да Србија што прије изађе из ове кризе. Од добра других нама само може бити боље. Само будале и злобници мисле да ми намјерно држимо границу са Србијом затвореном. Па то би био прави садомазохизам, зашто бисмо радили у корист своје штете - рекао је Ераковић.

Ераковић је нагласио да је у интересу Црне Горе да што прије дођу туристи из Србије.

- Ако ништа друго, да нам дођу рођаци који тамо живе - додао је Ераковић.

Он је навео да ће у Црној Гори наставити да се одговорно и посвећено брине о здрављу становништва, те сарађују и размијењују искуства са колегама из Србије, али не се онима који упорно понављају "непрофесионалне и злонамјерне измишљотине".

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хр

20.06.2020 12:44

Сто се мене тице , нека олос, затвори границе за свагда. Смрдови

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ком

20.06.2020 13:49

Ипак није граница са Србијом зАтворена стигљу су нам ови миљеници...

Name

АТЛАНТИДА

20.06.2020 14:10

Немате ви више везе са некадсњом Црном Гором.Народ ко народ,трпи и слуша, а водећа власт је осрамотила Црну Гору за сва времена!Нема више чојства, нема више карактера,нема више стамених, поносних црногораца,посебно међу политичарима!Остала права ПОГАН, што би рекли у стара добра времена.Ви сте ојадили,понизили и ,дефинитивно, закопали све позитивне вриједности једног поштеног народа!Па двије Црне Горе имате само у Србији!Једини сте признали Косово као државу,осрамотили сте и живе и мртве за сва времена,човеку се ваша политицка "елита"висе оградила сваком поштеном човеку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е цуј

20.06.2020 16:46

Цисто сумњам да це ико да хрли док вам је злотвор на власти....

ОДГОВОРИТЕ