Otvorene granice kada se smanji rizik od širenja zaraze!

Direktor crnogorskog Kliničkog centra Јevto Eraković odbacio je navode o bilo kakvoj politizaciji medicine i poručio da će Crna Gora otvoriti granice za sve države, bez odlaska u karantin, kada se smanji mogućnost širenja zaraze na stanovništvo.

Region 20.06.2020 | 13:45
Otvorene granice kada se smanji rizik od širenja zaraze!

- Mi želimo da Srbija što prije izađe iz ove krize. Od dobra drugih nama samo može biti bolje. Samo budale i zlobnici misle da mi namjerno držimo granicu sa Srbijom zatvorenom. Pa to bi bio pravi sadomazohizam, zašto bismo radili u korist svoje štete - rekao je Eraković.

Eraković je naglasio da je u interesu Crne Gore da što prije dođu turisti iz Srbije.

- Ako ništa drugo, da nam dođu rođaci koji tamo žive - dodao je Eraković.

On je naveo da će u Crnoj Gori nastaviti da se odgovorno i posvećeno brine o zdravlju stanovništva, te sarađuju i razmijenjuju iskustva sa kolegama iz Srbije, ali ne se onima koji uporno ponavljaju "neprofesionalne i zlonamjerne izmišljotine".

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Hr

20.06.2020 14:44

Sto se mene tice , neka olos, zatvori granice za svagda. Smrdovi

ODGOVORITE
Name

Kom

20.06.2020 15:49

Ipak nije granica sa Srbijom zAtvorena stiglju su nam ovi miljenici...

Name

ATLANTIDA

20.06.2020 16:10

Nemate vi više veze sa nekadsnjom Crnom Gorom.Narod ko narod,trpi i sluša, a vodeća vlast je osramotila Crnu Goru za sva vremena!Nema više čojstva, nema više karaktera,nema više stamenih, ponosnih crnogoraca,posebno među političarima!Ostala prava POGAN, što bi rekli u stara dobra vremena.Vi ste ojadili,ponizili i ,definitivno, zakopali sve pozitivne vrijednosti jednog poštenog naroda!Pa dvije Crne Gore imate samo u Srbiji!Jedini ste priznali Kosovo kao državu,osramotili ste i žive i mrtve za sva vremena,čoveku se vaša politicka "elita"vise ogradila svakom poštenom čoveku!

ODGOVORITE
Name

E cuj

20.06.2020 18:46

Cisto sumnjam da ce iko da hrli dok vam je zlotvor na vlasti....

ODGOVORITE