Сјекиром ударио мушкарца па пуцао из пиштоља

У тучи која се јуче око 18 сати догодила на локалном путу у селу Станић Ријека у Добој Истоку повријеђена је једна особа.

Босна и Херцеговина 20.06.2020 | 12:47
Сјекиром ударио мушкарца па пуцао из пиштоља

Према првим информацијама, између М.К. (43) и О.С. (72) избила је свађа која је прерасла у тучу. М.К. је ручном косом кренуо према О.С. Потом је О.С. сјекиром ударио у шаку десне руке М.К. и нанио му посјекотину. На концу је О.С. извадио пиштољ и испалио хитац у земљу. 

Повријеђеном М.К. указана је помоћ у Дому здравља Добој Исток, након чега је превезен у Универзитетски клинички центар Тузла, гдје су му љекари констатовали тешке повреде. Задржан је на Клиници за ортопедију.

На терен су изашли припадници Полицијске станице Добој Исток и њихове колеге из Грачанице, који су обавили увиђај, преноси Аваз.

– Полиција ће и данас наставити рад на прикупљању чињеница и доказа, те саслушати свједоке, како би се извршила квалификација кривичних дјела, утврдило ко је кога и када напао и шта су били стварни мотиви догађаја у Добој Истоку – изјавила је Амра Капиџић, портпарол МУП ТК.

(Аваз)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јинг јанг

20.06.2020 13:41

Цуј 72године има и сјекиру и пистољ при руци,јадни деда,преспреман нема ста хихи!

ОДГОВОРИТЕ