Саша Матић донирао 2 милиона динара деци из Звечанске!

Саша Матић је познат као неко ко је увек спреман да помогне. Чини се да је то увек израженије када су деца у питању, а показало се и овај пут да јесте.

Забава 19.06.2020 | 20:31
Саша Матић донирао 2 милиона динара деци из Звечанске!

Наиме, Матић је дому за незбринуту децу у Звечанској донирао 2 милиона динара, а овај новац ће бити искорисћен за куповину опреме за спортски балон.

Саша је у присуству директора Звецанске, Зорана Милачића и министра за рад и социјална питања Зорана Ђорђевића обишао спортски балон.

Певач је такође искористио прилику и да се дружи са децом, која једва чекају завршетак радова на спотртском дому.

Донација од 2 милона динара отићиће за куповину електроподесиве кошаркаске конструкције, мобилне конструкције за одбојку, голове за мали фудбал, голове за рукомет, универзални семафор за спортове, додатни кошаркаски семафор и сигурно је да це спортске активности које ће обављати у склопу дома за незбринуту децу Јован Јовановић Змај, који припада Дому у Звечанској, децу усрецити и изазвати им осмех на лице, сто је био певачев главни разлог, због ког се одлуцио за овај корак.

- Ја волим када некога учиним срећним, зато смо мој ти и ја одлучили да овај пут помогнемо деци без родитељског старања у радној јединици Јован Јовановић Змај.У питању је опрема сва за активности у спортском балону која це њима много значити за све мале спортове - рекао је задовољно Матић.

Извор: Телеграф.рс Фото: приватна архива

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

19.06.2020 22:28

Нека те Господ цува,Саса.Тебе и твоју породицу.

ОДГОВОРИТЕ