Saša Matić donirao 2 miliona dinara deci iz Zvečanske!

Saša Matić je poznat kao neko ko je uvek spreman da pomogne. Čini se da je to uvek izraženije kada su deca u pitanju, a pokazalo se i ovaj put da jeste.

Zabava 19.06.2020 | 20:31
Saša Matić donirao 2 miliona dinara deci iz Zvečanske!

Naime, Matić je domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj donirao 2 miliona dinara, a ovaj novac će biti iskorisćen za kupovinu opreme za sportski balon.

Saša je u prisustvu direktora Zvecanske, Zorana Milačića i ministra za rad i socijalna pitanja Zorana Đorđevića obišao sportski balon.

Pevač je takođe iskoristio priliku i da se druži sa decom, koja jedva čekaju završetak radova na spotrtskom domu.

Donacija od 2 milona dinara otićiće za kupovinu elektropodesive košarkaske konstrukcije, mobilne konstrukcije za odbojku, golove za mali fudbal, golove za rukomet, univerzalni semafor za sportove, dodatni košarkaski semafor i sigurno je da ce sportske aktivnosti koje će obavljati u sklopu doma za nezbrinutu decu Jovan Jovanović Zmaj, koji pripada Domu u Zvečanskoj, decu usreciti i izazvati im osmeh na lice, sto je bio pevačev glavni razlog, zbog kog se odlucio za ovaj korak.

- Ja volim kada nekoga učinim srećnim, zato smo moj ti i ja odlučili da ovaj put pomognemo deci bez roditeljskog staranja u radnoj jedinici Jovan Jovanović Zmaj.U pitanju je oprema sva za aktivnosti u sportskom balonu koja ce njima mnogo značiti za sve male sportove - rekao je zadovoljno Matić.

Izvor: Telegraf.rs Foto: privatna arhiva

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MM

20.06.2020 00:28

Neka te Gospod cuva,Sasa.Tebe i tvoju porodicu.

ODGOVORITE