Новак открио зашто је Зверев узбуђен у Хрватској

Тениски караван је стигао у Задар прије неколико дана и сви учесници Адрија тура тренирају пуном паром.

Тенис 18.06.2020 | 22:17
Новак открио зашто је Зверев узбуђен у Хрватској

За данас је заказана конференција за штампу када ће се Новак Ђоковић обратити јавности, а до тада, Ђоковић и Александар Зверев и Григор Димитров су тренирали и добро се забављали у Далмацији.

Новак је данас прије подне тренирао са Сашом Зверевим, а онда је искористио прилику да потпише неколико аутограма дјеци која су посматрала тренинг.

– Осјећам се одлично. Тренирао сам овде са Зверевом и Борном Ћорићем на централном терену, сада је све у реду. Задар је град кошарке, па ћемо је данас мало играти… Зверев је посебно узбуђен због тога. Трудимо се да имамо што богатији садржај, како на терену, тако и изван њега, да се сви забавимо лепо и упознамо – рекао је Ђоковић, како пише Индеx.хр

Адриа Тоур је после Београда и Задра, требало да буде одржан у Црној Гори, али су Црногорци остали при ставу да Срби не могу у ту земљу, па је турнир отказан. Ђоковићева жеља је потом била да се турнир одржи у Порторожу, али су и Словенци спустили рампу за најбољег тенисера свијета.

Још није познато да ли ће се и гдје ће се уопште играти 27. и 28. јуна.

Док је Новак заузет обавезама на Адриа Тоуру, АТП је објавио да ће се сезона наставити 14. августа турниром у Вашингтону. Да ли ће Ноле играти од почетка америчке турнеје остаје да видимо.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Баш ме заболе...

18.06.2020 20:26

Гледам како да саставим крај са крајем!!! То ми је последња брига

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

18.06.2020 21:11

Незна се ко је већа кајла! Црногорци или Словенци. Има Хрватска и Задар.

ОДГОВОРИТЕ