Novak otkrio zašto je Zverev uzbuđen u Hrvatskoj

Teniski karavan je stigao u Zadar prije nekoliko dana i svi učesnici Adrija tura treniraju punom parom.

Tenis 18.06.2020 | 22:17
Novak otkrio zašto je Zverev uzbuđen u Hrvatskoj

Za danas je zakazana konferencija za štampu kada će se Novak Đoković obratiti javnosti, a do tada, Đoković i Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov su trenirali i dobro se zabavljali u Dalmaciji.

Novak je danas prije podne trenirao sa Sašom Zverevim, a onda je iskoristio priliku da potpiše nekoliko autograma djeci koja su posmatrala trening.

– Osjećam se odlično. Trenirao sam ovde sa Zverevom i Bornom Ćorićem na centralnom terenu, sada je sve u redu. Zadar je grad košarke, pa ćemo je danas malo igrati… Zverev je posebno uzbuđen zbog toga. Trudimo se da imamo što bogatiji sadržaj, kako na terenu, tako i izvan njega, da se svi zabavimo lepo i upoznamo – rekao je Đoković, kako piše Index.hr

Adria Tour je posle Beograda i Zadra, trebalo da bude održan u Crnoj Gori, ali su Crnogorci ostali pri stavu da Srbi ne mogu u tu zemlju, pa je turnir otkazan. Đokovićeva želja je potom bila da se turnir održi u Portorožu, ali su i Slovenci spustili rampu za najboljeg tenisera svijeta.

Još nije poznato da li će se i gdje će se uopšte igrati 27. i 28. juna.

Dok je Novak zauzet obavezama na Adria Touru, ATP je objavio da će se sezona nastaviti 14. avgusta turnirom u Vašingtonu. Da li će Nole igrati od početka američke turneje ostaje da vidimo.

(Srpskainfo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Baš me zabole...

18.06.2020 20:26

Gledam kako da sastavim kraj sa krajem!!! To mi je poslednja briga

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

18.06.2020 21:11

Nezna se ko je veća kajla! Crnogorci ili Slovenci. Ima Hrvatska i Zadar.

ODGOVORITE