НСРС данас о Закону о средњем образовању

Разматрањем Приједлога закона о измјенама и допунама Закона о средњем образовању и васпитању - по хитном поступку данас ће бити настављена сједница Народне скупштине Републике Српске.

Република Српска 18.06.2020 | 07:32
НСРС данас о Закону о средњем образовању

Посланици ће разматрати и Приједлог одлуке о усвајању Декларације о заштити права Српске православне цркве на слободно исповиједање вјере и права на њену имовину у Црној Гори - по хитном поступку - приједлог клубова посланика СНСД-а, ДНС-а, Демоса, НДП-а, Уједињене Српске, СПС-а и СП-а, као и Приједлог закона о електричној енергији.

Наставак сједнице заказан је за 10.00 часова.

Посланици су синоћ завршили сједницу размотривши Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о основном васпитању и образовању.

(Срна)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Гога Зумбул

18.06.2020 05:51

Засто по "хитном поступку", па просле су вец висе од двије деценије па погледајте гдје стојимо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.06.2020 06:03

Смисао овог закона је да се образовање у РС јос висе унисти јер ови сто раде задњих 25 год колико владају све је усмјерно униставању и пљацки

Name

ЛУДОСТ

18.06.2020 07:29

ЛУДНИЦА ОД ЗЕМЉЕ. СТАВИТЕ ГОСПОДО НА ДНЕВНИ РЕД ТАЧКУ КУПОВИНА ДИПЛОМА. ЗАШТО ДА ДЈЕЦА ИДУ У ШКОЛУ КАД СМО ПОЗНАТИ ДАЛЕКО ПО ТОМЕ ДА И МИНИСТРИ КУПУЈУ ДИПЛОМЕ. ОБРАЗОВАЊЕ ЈЕ СУВИШЕ ОЗБИЉНА СТВАР ЗА НАС. И САД ЋЕ ОНИ РАСПРАВЉАТИ САТИМА О СТВАРИМА КОЈЕ СУ ПОТПУНО ВАН РЕАЛНОСТИ. Е СТВАРНО ПОТПУНА ЛУДНИЦА. ДАЈТЕ ВИШЕ СМАКНИТЕ СЕ СА ФАТАМОРГАНА ПИТАЊА И ОД РАСПРАВА.

Name

Рембрант

18.06.2020 06:04

У том закону оце да усвоје предлог о стипендији од 100км .и то дефицитарна занимањ дакле,даваце по 100км будуцим зидарима,браварима ,тесарима,и осталим лосим дјацима.а ови це наравно то уредно узимати и кад заврсе наравно запалити за западну европу.е сад ја као демобилисани борац имам 170км борацког годисње сто је једнако 14км мјесецно.борац армије бих има 250км мјесецно сто је једнако 3000км годисње.идемо даље инвалид сам девете кат имам 34км мјесецно хахаха 1000и висе дана у рову.апсурд зар не?знаци један лос дјак це имати мјесецно 3 моје инвалиднине.годисње це имати 7 мојих борацких додатака.узас један колко нас бурле понизава.у инвалидским комисијама су доктори који су плацени дебело од бурлета да нас сиканирају.нпр протуве као сто су ...др стојановиц др пејиц др супиц гњиде из истоцног сарајева.насупрот њима у западном дијелу рс су доктори који саком и капом дијеле инвалиднине побјегуљама дезертерима донаторима итд.и наравно по инструкцијама власти.бууурлеее лооопооовеее...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.06.2020 06:52

Па да смисао је да се сколују дефицитана занимања за западну Европу и да се убрза исељаваје из РС Сколују једног зидара који на крају сколе оде радити у Њемацку где це имати станицу и по 20 евра и не пада му на памет да остане у РС У јемацкој це исти зарадјивати за неколико дана колико би у РС за цитав мјесец

Name

Ре Рембрант

18.06.2020 06:59

Па шта што си био 1000 дана на ратишту, био сам и ја. Знаш ли ти како је било Бурли и бурлићима да из кафана прате одвијање рата и навијају за нас па пијан и никакав навече легне да спава а ујутру мамуран испијати кафе. Ееее мој пријатељу и то треба узети у обзир па види коме је било теже.

Name

Миркан

18.06.2020 06:47

Овај систем што сад имамо у средњем образовању је лош али га не дирајте јер нови ће бити још лошији.Тако се показало од рата на овамо,све ново што уводите једном ријечју је накарадно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страшно!

18.06.2020 07:01

У општини Бања Лука још прије 15 година нашли у два наврата по туце радника са лажном дипломом завршене Средње школе и ником ништа, вјероватно и данас тамо раде. Можда ни основне нису имали. Послије нису више никад провјероварали. Можете мислити какво је стање данас. Ма мисмо страшно необразован народ и зато нам је овако.

ОДГОВОРИТЕ