Естрада тугује за Добривојем, сахрана у четвртак!

Вест о смрти певача Добривоја Топаловића многе је погодила, како његову породицу, па тако и бројне колеге са естраде.

Забава 17.06.2020 | 15:22
Естрада тугује за Добривојем, сахрана у четвртак!

"Најкраћа асоцијација на њега ми је - тихо је живео и тихо умро. Диван је био човек, велики певач, са великом емоцијом. А оно што је занимљиво, никада није придавао значај свему томе, амбицији, њему је Бог дао дар и шансу. Много смо путовали заједно, наступали, био је необично духовит, али тај његов сарказам увек је био на његов рачун. Требало је једном да певамо, имали смо концерт, а падала је киша. Нама менаџер каже да одемо тамо, па да видимо, ја очајна, нервозна, а он звижди. Ја га питам шта ти је, а он каже: 'Ја сам срећан, не морам да певам.' Увек смо били прави другари, као брат и сестра, али једном се у Аустралији нашалио са мном, рекао је: 'Гуки, ја бих тебе оженио, два хонорара, два бакшиша, а ти знаш како да их узмеш.' Свако сећање на њега у мени буди осмех, иако сам се сад растужила", рекла је Гоца Лазаревић кроз сузе.

"Јао, ја то нисам знала, је л' то сигурно? О Боже, не могу да верујем, нисам знала ни да је боловао. Памтићу га по његовој духовитости, свако ко је радио са њим има барем две анегдоте. Ми смо снимили и једну дивну песму, зове се 'Марко и Милица', дивна једна песма, дует који смо урадили и који ће остати за сва времена", рекла је Гоца Стојићевић.

"Стварно?! Јао, нисам чула. Памтићу га сигурно по његовој духовитости, он је био један изузетан човек. Ми смо пуно радили заједно и мени је била част што сам радила са њим, био је заиста јединствен", није могла да верује Драгица Радосављевић Цакана.

"Јавили су ми да је Добривоје преминуо, јавио ми је Миша Мијатовић. Ја сам знала да је боловао од карцинома, годину дана је боловао и сада је отишао... Шта друго да вам кажем, јако ми је жао", рекла је кратко <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/13138/снезана-дурисиц" дата-таглинк="Снежана Ђуришић">Снежана Ђуришић.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-06-17/06172020021846.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

"Драги Топалко, страшно ме је потресла вест о твом одласку. Много тога смо заједно прошли. Увек ћу се сећати наших лепих дружења по заједничким турнејама. Шта рећи, нађи мир и спокој на неком бољем месту. Путуј звезданим небом. Породици и пријатељима искрено саучешће. Са тугом се опраштам од тебе", поручила је <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/15565/нада-топцагиц" дата-таглинк="Нада Топчагић">Нада Топчагић путем друштвене мреже Инстаграм. 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-06-17/06172020022121.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="730" />

Подсетимо Добривоје Топаловић (76) преминуо је јуче у свом дому, након дуге и тешке болести. Последње дане желео је да проведе у свом родном селу Прељине код Чачака као и да га сахране ту.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-06-17/06172020022010.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Топаловић ће на вечни починак бити искраћен сутра у 13 часова на гробљу у његовом родном селу Прељине, а бројни пријатељи, сарадници и чланови породице опростиће се од ове легенде.

Извор: Курир.рс/Пинк Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар