Estrada tuguje za Dobrivojem, sahrana u četvrtak!

Vest o smrti pevača Dobrivoja Topalovića mnoge je pogodila, kako njegovu porodicu, pa tako i brojne kolege sa estrade.

Zabava 17.06.2020 | 15:22
Estrada tuguje za Dobrivojem, sahrana u četvrtak!

"Najkraća asocijacija na njega mi je - tiho je živeo i tiho umro. Divan je bio čovek, veliki pevač, sa velikom emocijom. A ono što je zanimljivo, nikada nije pridavao značaj svemu tome, ambiciji, njemu je Bog dao dar i šansu. Mnogo smo putovali zajedno, nastupali, bio je neobično duhovit, ali taj njegov sarkazam uvek je bio na njegov račun. Trebalo je jednom da pevamo, imali smo koncert, a padala je kiša. Nama menadžer kaže da odemo tamo, pa da vidimo, ja očajna, nervozna, a on zviždi. Ja ga pitam šta ti je, a on kaže: 'Ja sam srećan, ne moram da pevam.' Uvek smo bili pravi drugari, kao brat i sestra, ali jednom se u Australiji našalio sa mnom, rekao je: 'Guki, ja bih tebe oženio, dva honorara, dva bakšiša, a ti znaš kako da ih uzmeš.' Svako sećanje na njega u meni budi osmeh, iako sam se sad rastužila", rekla je Goca Lazarević kroz suze.

"Jao, ja to nisam znala, je l' to sigurno? O Bože, ne mogu da verujem, nisam znala ni da je bolovao. Pamtiću ga po njegovoj duhovitosti, svako ko je radio sa njim ima barem dve anegdote. Mi smo snimili i jednu divnu pesmu, zove se 'Marko i Milica', divna jedna pesma, duet koji smo uradili i koji će ostati za sva vremena", rekla je Goca Stojićević.

"Stvarno?! Jao, nisam čula. Pamtiću ga sigurno po njegovoj duhovitosti, on je bio jedan izuzetan čovek. Mi smo puno radili zajedno i meni je bila čast što sam radila sa njim, bio je zaista jedinstven", nije mogla da veruje Dragica Radosavljević Cakana.

"Javili su mi da je Dobrivoje preminuo, javio mi je Miša Mijatović. Ja sam znala da je bolovao od karcinoma, godinu dana je bolovao i sada je otišao... Šta drugo da vam kažem, jako mi je žao", rekla je kratko Snežana Đurišić.

"Dragi Topalko, strašno me je potresla vest o tvom odlasku. Mnogo toga smo zajedno prošli. Uvek ću se sećati naših lepih druženja po zajedničkim turnejama. Šta reći, nađi mir i spokoj na nekom boljem mestu. Putuj zvezdanim nebom. Porodici i prijateljima iskreno saučešće. Sa tugom se opraštam od tebe", poručila je Nada Topčagić putem društvene mreže Instagram. 

Podsetimo Dobrivoje Topalović (76) preminuo je juče u svom domu, nakon duge i teške bolesti. Poslednje dane želeo je da provede u svom rodnom selu Preljine kod Čačaka kao i da ga sahrane tu.

Topalović će na večni počinak biti iskraćen sutra u 13 časova na groblju u njegovom rodnom selu Preljine, a brojni prijatelji, saradnici i članovi porodice oprostiće se od ove legende.

Izvor: Kurir.rs/Pink Foto:printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar