Мирослав Илић о смрти кума Добривоја: Због овог порока се одрекао и певања!

Добривоје Топаловић преминуо је данас у 76. години живота након тешке болести. Вест поводом смрти Топаловића највише је погодила његовог дугогодишњег пријатеља и кума Мирослава Илића.

Забава 16.06.2020 | 18:38
Мирослав Илић о смрти кума Добривоја: Због овог порока се одрекао и певања!

Он је крстио његову ћерку Јелену, а поводом смрти певача Илић је за Курир рекао да је знао какво је његово здравствено стање.

- Последњих месеци сам био непрекидно у контакту с његовом ћерком Јеленом, од кад му се здравље искомпликовало. Зато се нисам изненадио када сам чуо лошу вест, али ми је свеједно жао. То не треба да објашњавам. Пратили смо ситуацију, знао сам како стоје ствари - рекао је Илић за Курир, а затим се присетио познанства с певачем.

- Прошли смо свашта заједно. Добар део живота смо провели заједно и то у оно најлепше доба нашег заната. Ипак, нисмо се одавно видели. Не само због његове болести, већ је и Добривоје изабрао тако. Мало се дистанцирао од свега - каже Мирослав.

Он се затим присетио једног малог детаља, анегдоте када је Топаловић причао да је једном приликом отишао код лекара.

- Био је једнопм приликом код лекара и доктор му је тада рекао да мора да бира између певања и цигарета. Он је рекао тада "мораћу да престанем певам" - испричао је певач.

 Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

16.06.2020 20:12

Поцивај у миру легендо.

ОДГОВОРИТЕ