Miroslav Ilić o smrti kuma Dobrivoja: Zbog ovog poroka se odrekao i pevanja!

Dobrivoje Topalović preminuo je danas u 76. godini života nakon teške bolesti. Vest povodom smrti Topalovića najviše je pogodila njegovog dugogodišnjeg prijatelja i kuma Miroslava Ilića.

Zabava 16.06.2020 | 18:38
Miroslav Ilić o smrti kuma Dobrivoja: Zbog ovog poroka se odrekao i pevanja!

On je krstio njegovu ćerku Jelenu, a povodom smrti pevača Ilić je za Kurir rekao da je znao kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

- Poslednjih meseci sam bio neprekidno u kontaktu s njegovom ćerkom Jelenom, od kad mu se zdravlje iskomplikovalo. Zato se nisam iznenadio kada sam čuo lošu vest, ali mi je svejedno žao. To ne treba da objašnjavam. Pratili smo situaciju, znao sam kako stoje stvari - rekao je Ilić za Kurir, a zatim se prisetio poznanstva s pevačem.

- Prošli smo svašta zajedno. Dobar deo života smo proveli zajedno i to u ono najlepše doba našeg zanata. Ipak, nismo se odavno videli. Ne samo zbog njegove bolesti, već je i Dobrivoje izabrao tako. Malo se distancirao od svega - kaže Miroslav.

On se zatim prisetio jednog malog detalja, anegdote kada je Topalović pričao da je jednom prilikom otišao kod lekara.

- Bio je jednopm prilikom kod lekara i doktor mu je tada rekao da mora da bira između pevanja i cigareta. On je rekao tada "moraću da prestanem pevam" - ispričao je pevač.

 Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mm

16.06.2020 22:12

Pocivaj u miru legendo.

ODGOVORITE