Тужилаштво наложило обдукцију тијела докторке

Више јавно тужилаштво у Београду наложило је обдукцију тијела докторке Виолете С. А. (50), која је, према првим сазнањима, себи одузела живот заривши два пута нож у срце.

Србија 16.06.2020 | 09:15
Тужилаштво наложило обдукцију тијела докторке

Тужилаштво тражи да се уради и токсиколошки налаз, како би се утврдило да ли је докторка уочи самоубиства конзумирала неке лијекове или алкохол, пишу Новости.

Вијест о смрти познатог пластичног хирурга узнемирила је њене најближе и познанике, посебно због начина на који је дигла руку на себе.

Тек кад су се забринули што Виолета дуго не излази из купатила, њен супруг и син провалили су врата и затекли је мртву.

Докторка је била власница познате приватне болнице и признати стручњак у области пластичне и реконструктивне хирургије, којом се бавила 20 година.

Њено тијело пронађено је у недјељу у купатилу породичног стана у Улици краља Милутина 63 у Београду.

Самоубиство чувене докторке, у чијој ординацији су се уљепшавале многе личности српског џет-сета, изазвало је невјерицу и шок, јер је за многе била оличење задовољне и успјешне жене, која је уз то била велики стручњак у својој професији.

Многи који су је познавали опростили су се од ње порукама на друштвеним мрежама и објављивањем заједничких фотографија.

(Новости)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Иги

16.06.2020 07:55

Ја мислим да или је неко убио јер имао разлога због пара или је знал несто сто није требала да зна, урадила пластицну операцију лица и морала да нестане за неког криминалца... Или је имала психицки поремецај, теско да цовјек сам себи забије ноз у срце и са психицким поремецајем јер људи то усаде инекцијом која успављује или таблетама које те исто тако успавају, барбитуати су најбољи и најлаксе се проналазе. Сто знаци да постоје велике сумље да (ни)је сама крива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правопис

16.06.2020 09:02

Сумња, а не сумља!

Name

Ре

16.06.2020 11:04

Е баш нас лијепо и стручно информира. Види се да си стручњак.

Name

Љута гуја мицо мој

16.06.2020 10:46

Мени је не схватљив њен нацин " самоубиства"!!?? Сама да се убоде нозем,два пута??? Ма дајте! Покрените ви истрагу да бисте добили истину!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.06.2020 11:05

Само смо чекали да нам ти дојавиш. Ево управо сада због твоје дојаве, почињемо са истрагом. Бићеш први свједок.

Name

Љута гуја мицо мој

16.06.2020 13:28

За Ре, Ма знас ти то и без мене!!! Обицно се цесе тамо гдје те сврби! А ти си (ре) оцигледан примјер! За паметне довољно! Ти и такви као ти сте сретни на изреку : мртва уста не говоре!