Tužilaštvo naložilo obdukciju tijela doktorke

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tijela doktorke Violete S. A. (50), koja je, prema prvim saznanjima, sebi oduzela život zarivši dva puta nož u srce.

Srbija 16.06.2020 | 09:15
Tužilaštvo naložilo obdukciju tijela doktorke

Tužilaštvo traži da se uradi i toksikološki nalaz, kako bi se utvrdilo da li je doktorka uoči samoubistva konzumirala neke lijekove ili alkohol, pišu Novosti.

Vijest o smrti poznatog plastičnog hirurga uznemirila je njene najbliže i poznanike, posebno zbog načina na koji je digla ruku na sebe.

Tek kad su se zabrinuli što Violeta dugo ne izlazi iz kupatila, njen suprug i sin provalili su vrata i zatekli je mrtvu.

Doktorka je bila vlasnica poznate privatne bolnice i priznati stručnjak u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, kojom se bavila 20 godina.

Njeno tijelo pronađeno je u nedjelju u kupatilu porodičnog stana u Ulici kralja Milutina 63 u Beogradu.

Samoubistvo čuvene doktorke, u čijoj ordinaciji su se uljepšavale mnoge ličnosti srpskog džet-seta, izazvalo je nevjericu i šok, jer je za mnoge bila oličenje zadovoljne i uspješne žene, koja je uz to bila veliki stručnjak u svojoj profesiji.

Mnogi koji su je poznavali oprostili su se od nje porukama na društvenim mrežama i objavljivanjem zajedničkih fotografija.

(Novosti)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Igi

16.06.2020 07:55

Ja mislim da ili je neko ubio jer imao razloga zbog para ili je znal nesto sto nije trebala da zna, uradila plasticnu operaciju lica i morala da nestane za nekog kriminalca... Ili je imala psihicki poremecaj, tesko da covjek sam sebi zabije noz u srce i sa psihickim poremecajem jer ljudi to usade inekcijom koja uspavljuje ili tabletama koje te isto tako uspavaju, barbituati su najbolji i najlakse se pronalaze. Sto znaci da postoje velike sumlje da (ni)je sama kriva...

ODGOVORITE
Name

Pravopis

16.06.2020 09:02

Sumnja, a ne sumlja!

Name

Re

16.06.2020 11:04

E baš nas lijepo i stručno informira. Vidi se da si stručnjak.

Name

Ljuta guja mico moj

16.06.2020 10:46

Meni je ne shvatljiv njen nacin " samoubistva"!!?? Sama da se ubode nozem,dva puta??? Ma dajte! Pokrenite vi istragu da biste dobili istinu!!!!

ODGOVORITE
Name

Re

16.06.2020 11:05

Samo smo čekali da nam ti dojaviš. Evo upravo sada zbog tvoje dojave, počinjemo sa istragom. Bićeš prvi svjedok.

Name

Ljuta guja mico moj

16.06.2020 13:28

Za Re, Ma znas ti to i bez mene!!! Obicno se cese tamo gdje te svrbi! A ti si (re) ocigledan primjer! Za pametne dovoljno! Ti i takvi kao ti ste sretni na izreku : mrtva usta ne govore!