Лабораторија за производњу опојне дроге у Сарајеву

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту, данас су у Сарајеву лишили слободе једно лице због постојања основа сумње да је починило кривично дјело из члана 238. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога“.

Босна и Херцеговина 15.06.2020 | 19:20
Лабораторија за производњу опојне дроге у Сарајеву

Поступајући по наредби Општинског  суда у Сарајеву, полицијски службеници СИПА-е извршили су претрес стамбеног објекта који се налази на подручју сарајевске општине Стари Град. Том приликом су окрили лабораторију са вјештачким условима за узгој марихуане, те привремено одузели одређену количину опојне дроге која својим изгледом и структуром асоцира на опојну дрогу цаннабис, као и друге предмете који могу послужити као доказ у даљем кривичном поступку.

Осумњичено лице приведено је у просторије СИПА и над њим се тренутно врши криминалистичка обрада, након чега ће у законском року бити предато у даљу надлежност Кантоналном тужилаштву Кантона Сарајево.

БН ТВ 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мрква

15.06.2020 17:35

Ја у Њемацкој производим марихуану у медицинске сврхе. Једна од најкориснијих биљки на свијету, али није по мјери фармацеутске мафије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

16.06.2020 11:17

Управо то! Зато су и забранили конопљу. Ови наши морали преписати стране законе и поступати по њима. У РС се у овом тренутку конопљиним уљем лијечи преко 250 људи који су били отписани. Илегално набављају споља на све начине и опорављају се. То никако није добра вијест за фармако мафију.

Name

Крко

16.06.2020 11:55

Колико је стабло шљиве "опојна дрога", толико је и конопља! Какве мајмунарије, сачувај нас Боже!

Name

Све у ФБиХ???

15.06.2020 20:19

А у РС све као у Швајцарској!?!?! Хахахахаха! Мишљења сам да је ово све подвала Бошњацима... Бошњаци су се показали жилавијима него што се мислило да јесу... Ми са којекаквим специјалним односима са Србијом ништа нисмо постигли... Ма Ми смо глупани, а не они...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФБИХ

16.06.2020 08:27

Не бој се стижу они нас. Браћа смо. Ономад специјалци из Федерацију штите Титу. Стигао мало из Боливије ћику. Сад Медојевић каже да Фахро издаје пасоше Кавачком клану. Онај посланик у Сарајеву радио са нарко мафијом.Прао паре. Нако. Градјевински. Опасно су нам се приближили.