Незапамћено: Невријеме уништило куће, усјеве...

Јако олујно невријеме у послијеподневним сатима погодило је подручје источног дијела Живиница, тачније Мјесних заједница; Зеленика, Својат и Г.Лукавица. Штете су велике, пољопривредни усјеви су увелико уништени

Босна и Херцеговина 15.06.2020 | 09:59
Незапамћено: Невријеме уништило куће, усјеве...

Према фотографијама које су објавили локални медији, штете су велике, а пољопривредни усјеви су увелико уништени.

Истовремено су забиљежене и поплаве у појединим дијеловима Мјесне заједнице Зеленика. 

 

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Рашид

15.06.2020 08:20

Срећом па имамо добру власт,сад ће опет код ммф'а на образ дигнути још неки милиончић.Па нек' народ враћа,има времена и годинã.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.06.2020 10:24

Бице исто као у Добоју људима који су претрпјели велике материјалне стете даце неку сицу само да замазу оци остатак покраду и тако то годинама функционисе.народ себи тако изгласо.стаце

Name

Боки

15.06.2020 11:31

Код нас је 70% временских непогода "незапамћено" требало би малтене једном седмично нешто малтене ново да се деси. Ево између БЛ и Приједора је град полупао кроворе прје годину, двије, сада када падне ма 20% снаге од тога биће - незапамћено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дозволе

15.06.2020 16:13

И бице незапамцено док год праве куце без градјевинске и употребне дозовле. Направи на метар од потока, посјеце суму и онда му куцу прво спуца поплава а касније однесе клизисте. Засто такве људе ико да санира? Јел није постао закон?Није.Да ли је платио папире и дозволе као остали градјани?Није. Ок. Онда сàм сноси одговорност.