Nezapamćeno: Nevrijeme uništilo kuće, usjeve...

Jako olujno nevrijeme u poslijepodnevnim satima pogodilo je područje istočnog dijela Živinica, tačnije Mjesnih zajednica; Zelenika, Svojat i G.Lukavica. Štete su velike, poljoprivredni usjevi su uveliko uništeni

Bosna i Hercegovina 15.06.2020 | 09:59
Nezapamćeno: Nevrijeme uništilo kuće, usjeve...

Prema fotografijama koje su objavili lokalni mediji, štete su velike, a poljoprivredni usjevi su uveliko uništeni.

Istovremeno su zabilježene i poplave u pojedinim dijelovima Mjesne zajednice Zelenika. 

 

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Rašid

15.06.2020 08:20

Srećom pa imamo dobru vlast,sad će opet kod mmf'a na obraz dignuti još neki miliončić.Pa nek' narod vraća,ima vremena i godinã.

ODGOVORITE
Name

Re

15.06.2020 10:24

Bice isto kao u Doboju ljudima koji su pretrpjeli velike materijalne stete dace neku sicu samo da zamazu oci ostatak pokradu i tako to godinama funkcionise.narod sebi tako izglaso.stace

Name

Boki

15.06.2020 11:31

Kod nas je 70% vremenskih nepogoda "nezapamćeno" trebalo bi maltene jednom sedmično nešto maltene novo da se desi. Evo između BL i Prijedora je grad polupao krovore prje godinu, dvije, sada kada padne ma 20% snage od toga biće - nezapamćeno.

ODGOVORITE
Name

Dozvole

15.06.2020 16:13

I bice nezapamceno dok god prave kuce bez gradjevinske i upotrebne dozovle. Napravi na metar od potoka, posjece sumu i onda mu kucu prvo spuca poplava a kasnije odnese kliziste. Zasto takve ljude iko da sanira? Jel nije postao zakon?Nije.Da li je platio papire i dozvole kao ostali gradjani?Nije. Ok. Onda sàm snosi odgovornost.