Ноле и Стефан ће вас потпуно разгалити

Лавину емоција испољио је данас Новак Ђоковић према сину Стефану Ђоковићу, који је био у бојама њиховог омиљеног клуба Црвене звезде.

Тенис 14.06.2020 | 21:07
Ноле и Стефан ће вас потпуно разгалити

Не плачем ја толико због овог неуспјеха и тога што нисам прошао у финале, него… десио се излив емоција. Сјетио сам се детињства и… ето, рекао је Новак Ђоковић данас на турниру Адриа тоур након што је изгубио од Александра Саше Зверева и још једном показао да су највећи шампиони и највећи емотивци.

Лавину емоција испољио је данас Новак Ђоковић и према сину Стефану Ђоковићу, који је био у бојама њиховог омиљеног клуба Црвене звезде.

Стефан се придружио оцу на тениском терену, а зебиљежен је и моменат како малиша игра тенис. Ноле је истакао да ће његова дјеца, син и кћерка Тара, сами бирати своје професије, али да би он волио да се баве спортом. Чини нам се на овој слици да је љубав према тенису рођена. А дјечака смо и раније виђали на терену са славним оцем, преноси Жена Блиц.

Стефану су се касније у тенису придружили и другари, а ми вас подсјећамо на још неке емотивне моменте шампиона Нолета који су ганули планету.

Није ово данас био први пут да се Ноле расплакао пред публиком. Када је 2018. освојио Вилмбдон, а његов тријумф са трибина глеали супруга Јелена и Стефан, кроз сузе је рекао:

– Волим те, сине, највише. Како сам? Први пут имам некога ко ме гледа на терену и виче: Тата, тата…  Тешко ми је да говорим сада, док гледам њих двоје… .

Док је држао говор, Ноле се сјетио и операције, духовито истакао да је трава и даље укусна када је, сада већ по традицији, опет појео комадић оне вимблдонске.

Поручио је и да му је син био најбољи спаринг тренер током Вимбдлона. А малени Стефан га је помно слушао и све вријеме аплаудирао.

Заплакао је Ноле и када је 2016. изгубио на централном терену у Рију од Дел Потра, у првом колу олимпијског трунира у Рију де Жанеиру.

(Блиц Жена)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Комсиница

14.06.2020 21:19

Жив и здрав био драги наш Ноле!

ОДГОВОРИТЕ