Nole i Stefan će vas potpuno razgaliti

Lavinu emocija ispoljio je danas Novak Đoković prema sinu Stefanu Đokoviću, koji je bio u bojama njihovog omiljenog kluba Crvene zvezde.

Tenis 14.06.2020 | 21:07
Nole i Stefan će vas potpuno razgaliti

Ne plačem ja toliko zbog ovog neuspjeha i toga što nisam prošao u finale, nego… desio se izliv emocija. Sjetio sam se detinjstva i… eto, rekao je Novak Đoković danas na turniru Adria tour nakon što je izgubio od Aleksandra Saše Zvereva i još jednom pokazao da su najveći šampioni i najveći emotivci.

Lavinu emocija ispoljio je danas Novak Đoković i prema sinu Stefanu Đokoviću, koji je bio u bojama njihovog omiljenog kluba Crvene zvezde.

Stefan se pridružio ocu na teniskom terenu, a zebilježen je i momenat kako mališa igra tenis. Nole je istakao da će njegova djeca, sin i kćerka Tara, sami birati svoje profesije, ali da bi on volio da se bave sportom. Čini nam se na ovoj slici da je ljubav prema tenisu rođena. A dječaka smo i ranije viđali na terenu sa slavnim ocem, prenosi Žena Blic.

Stefanu su se kasnije u tenisu pridružili i drugari, a mi vas podsjećamo na još neke emotivne momente šampiona Noleta koji su ganuli planetu.

Nije ovo danas bio prvi put da se Nole rasplakao pred publikom. Kada je 2018. osvojio Vilmbdon, a njegov trijumf sa tribina gleali supruga Jelena i Stefan, kroz suze je rekao:

– Volim te, sine, najviše. Kako sam? Prvi put imam nekoga ko me gleda na terenu i viče: Tata, tata…  Teško mi je da govorim sada, dok gledam njih dvoje… .

Dok je držao govor, Nole se sjetio i operacije, duhovito istakao da je trava i dalje ukusna kada je, sada već po tradiciji, opet pojeo komadić one vimbldonske.

Poručio je i da mu je sin bio najbolji sparing trener tokom Vimbdlona. A maleni Stefan ga je pomno slušao i sve vrijeme aplaudirao.

Zaplakao je Nole i kada je 2016. izgubio na centralnom terenu u Riju od Del Potra, u prvom kolu olimpijskog trunira u Riju de Žaneiru.

(Blic Žena)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Komsinica

14.06.2020 21:19

Živ i zdrav bio dragi naš Nole!

ODGOVORITE