Аца Лукас проговорио о тестирању на Цовид-19!

Чим су сазнали да су позитвни на Цовид-19, Ражнатовићи су јавили својим званицама да су болесни, те је већина њих одлучила да се тестира.

Забава 11.06.2020 | 20:41
Аца Лукас проговорио о тестирању на Цовид-19!

Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић јуче је објавила да је позитивна на корона вирус, као и њен син Вељко, а све то након прославе поводом рођења малог Жељка где су били у додиру са зараженом особом.

Аца Лукас је био на журки, а целу ситуацију је прокоментарисао овако:

- Ја сам имун на корону! На крају крајева, моја приватна ствар је да ли ћу се тестирати - изјавио је за медије фолкер.

Међу званицама на весељу Ражнатовића су били и Сања Ђорђевић са ћерком, Јована и Жељко Јоксимовић, Душица Јаковљевић, Мирко Шијан са Бојаном Родић, Филип Крајиновић, Марина Висковић, Маја Беровић, Маријана Матеус, Ацо Пејовић и супруга, Милош Надаждин. <стронг>Стеван, који је потврдио да има корону, био је и на весељу Мије Борисављевић, које је такође окупило познате.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-06-11/06112020064630.јпг" алт="" wидтх="620" хеигхт="267" />

Анастасија Ражнатовић је негативна на вирус, а два пута је радила тест. Александра Пријовић, која је била на журки Ражнатовића, открила је да је негативна на корону, па се синоћ појавила пред београдском публиком на наступу у једном клубу. Жика Јакшић, продуцент "Гранда", потврдио је да је негативан на вирус. Такође, данас је и водитељка Јована Јоксимовић открила за медије да су он и њен супруг Жељко негативни на Цовид - 19.

Извор: Ало.рс /Информер Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар