Aca Lukas progovorio o testiranju na Covid-19!

Čim su saznali da su pozitvni na Covid-19, Ražnatovići su javili svojim zvanicama da su bolesni, te je većina njih odlučila da se testira.

Zabava 11.06.2020 | 20:41
Aca Lukas progovorio o testiranju na Covid-19!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović juče je objavila da je pozitivna na korona virus, kao i njen sin Veljko, a sve to nakon proslave povodom rođenja malog Željka gde su bili u dodiru sa zaraženom osobom.

Aca Lukas je bio na žurki, a celu situaciju je prokomentarisao ovako:

- Ja sam imun na koronu! Na kraju krajeva, moja privatna stvar je da li ću se testirati - izjavio je za medije folker.

Među zvanicama na veselju Ražnatovića su bili i Sanja Đorđević sa ćerkom, Jovana i Željko Joksimović, Dušica Jakovljević, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Filip Krajinović, Marina Visković, Maja Berović, Marijana Mateus, Aco Pejović i supruga, Miloš Nadaždin. Stevan, koji je potvrdio da ima koronu, bio je i na veselju Mije Borisavljević, koje je takođe okupilo poznate.

Anastasija Ražnatović je negativna na virus, a dva puta je radila test. Aleksandra Prijović, koja je bila na žurki Ražnatovića, otkrila je da je negativna na koronu, pa se sinoć pojavila pred beogradskom publikom na nastupu u jednom klubu. Žika Jakšić, producent "Granda", potvrdio je da je negativan na virus. Takođe, danas je i voditeljka Jovana Joksimović otkrila za medije da su on i njen suprug Željko negativni na Covid - 19.

Izvor: Alo.rs /Informer Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar