Пронађено оружје, муниција и украдени предмети

- Полиција је претресла три локације у Станарима и пронашла одређену количину оружја, муниције и украдених предмета, те ухапсила једно лице.

Република Српска 09.06.2020 | 10:52
Пронађено оружје, муниција и украдени предмети

Из Полицијске управе Добој саопштено је да је ухапшено лице чији су иницијали Д.Ш, код кога је приликом претреса куће, других просторија и возила које користи, пронађена и одузета аутоматска пушка, ловачки карабин, ловачка пушка, 488 метака разног калибра, пет ручних бомби, три тромблона, девет иницијалних каписли, шест упаљача за експлозив, два спорогорећа штапина, два оквира за пушку, један пиштољ, четири војна ножа, разни алати, кућни и други предмети.

Ухапшени је данас предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој уз извјештај о почињеним кривичним дјелима тешка крађа, крађа и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

У саопштењу се додаје да је претресом куће, помоћних објеката и возила које користи лице чији су иницијали Д.Г. пронађен и одузет дио ватреног оружја, алат и други предмети.

Над лицем Д.Г. извршена је криминалистичка обрада због сумње да је извршило кривично дјело тешка крађа и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

У вези са одузетим предметима наставиће се даља истрага на утврђивању евентуално извршених других кривичних дјела, наводи се у саопштењу.

У јучерашњој акцији учествовали су службеници Полицијске станице Станари, Сектора криминалистичке полиције и Јединице жандармерије Полицијске управе Добој. 

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

МРКИ МРКИЋ

09.06.2020 09:21

СВЕ ТО ТАКО И ТРЕБА, СВАКА ЧАСТ. АЛ ШТА ЋЕМО СА ОНИМА ШТО ПРОНЕВЈЕРИШЕ И ПОКРАДОШЕ МИЛИОНЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

09.06.2020 10:06

Зато постоје овакве теме...баци коску, док они једу месо.

Name

Аполо 11

09.06.2020 10:30

Оружја има посље рата доста,имате шта одузимати још дуго,а и дилери дрогом нису сви уз власт, тако да иду активности милиције, дрога оружје,оружје -дрога и по која крмача се одузме неплатисама Милорадовог сервиса. Статистика добра. А недирај политичаре, љута гуја ће те ујест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моја ловацка

10.06.2020 12:52

Како бих могао сазнати да ли је моја пуска пронадјена тамо украдена је прије 9 год.

ОДГОВОРИТЕ