Званична одлука: Обрадовић је нови тренер Звезде!

Дилеме више нема. Саша Обрадовић је нови тренер Црвене звезде. Потврдио је то његов досадашњи клуб Монако објавом на свом званичном сајту.

Кошарка 08.06.2020 | 22:14
Званична одлука: Обрадовић је нови тренер Звезде!

- Била је веома тешка одлука за мене да напустим клуб, али је изазов какав ми је представила Црвена звезда донео превагу. Није било лако, али је играње у Евролиги и клуб у мом граду био кључ - рекао је Обрадовић.

Како је његов тим играо можда најбоље говори податак да у домаћем шампионату нису изгубили ниједан меч пред својим навијачима у претходној и овој сезони, која је рано прекинута.

- Мој највећи жал је што нисам успео да завршим посао са овим тимом. Направили смо добру базу за велике ствари. Захвалан сам председнику, генералном менаџеру, Принцу, Влади и свима што су мој боравак овде учинили незаборавним. Посебно хвала публици због које сам се овде осећао као код куће, дворана можда јесте мања, али сам уживао. Уверн сам да ће Монако остати конкурентан - поручио је Обрадовић.

Из клуба су поручили да су му захвални на свему и да му желе све најбоље у наставку каријере.

Обрадовић је играчку каријеру започео управо у Звезди, потом је играо за Лимож, Албу, Виртус из Рима, па се вратио у Звезду на годину дана. Потом је отишао у Будућност, а каријеру је завршио у Келну где је провео четири сезоне. Управо је у том клубу започео и тренерску каријеру и освојио титулу (2006) и Куп (2007. године). Одатле је прешао у Кијев, па у Туров, потом у Доњецк. Одатле је отишао у Албу где је био четири сезоне (три титуле у Купу и награда за тренера године), па је две године провео у Локомотиви Кубањ (освојио Куп и проглашен за тренера године у Еврокупу) пре него што је прошле сезоне прешао у Монако.

(Новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Игор

08.06.2020 21:17

Саса кад помињес ријец Изазов ми се у српској најезимо, јер то знаци код нас ,крадја и превара,ниси ти тај спортиста али си био близу Монака гдје наси политицари цувају своје отудјено благо .

ОДГОВОРИТЕ