Директор ШГ „Врбања" остаје без фотеље?!

Вршилац дужности директора шумског газдинства „Врбања" Котор Варош Игор Андрић у наредним данима биће смијењен са функције због лошег пословног резултата, открива „Глас Српске".

Република Српска 08.06.2020 | 15:07
Директор ШГ „Врбања" остаје без фотеље?!

Према тврдњама извора нашег листа из врха Владе Српске, нови в.д. директора са задатком да ово шумско газдинство извуче из дубиозе у којем се налази годинама уназад требао би да буде актуелни члан Управе „Шума Српске", односно извршни директор за производњу Милан Тепић.

- Тепић је и у септембру прошле године када је Андрић именован за в.д. умјесто дотадашње в.д. директора Стане Кузмић спомињан као један од кандидата за ту функцију, али је Андрићу који је једно вријеме био и технички директор ШГ „Врбања" пружена шанса да се докаже и поправи стање. Умјесто побољшања, ситуација у том газдинству је тренутно најтежа у цијелом јавном предузећу због чега ће Андрић бити смијењен - тврди наш извор.

Он каже да ће Милана Тепића на мјесту извршног директора највјероватније замијенити в.д. директора шумског газдинства „Оштрељ" Дринић Драгана Вукчевић.

- А умјесто Вукчевићеве за в.д. директора дринићког газдинства треба бити именована бивша директорица ШГ „Врбања" Котор Варош Далиборка Керезовић-Дамјановић која је са те функције смијењена одмах послије општих избора 2018. године и тиме се практично затвара круг - каже наш саговорник.

(Глас Српске)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Силе

08.06.2020 13:58

Мора да је направио мали Минус кад га смијењују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Силе

08.06.2020 14:05

Ако је направио минус у Бурлетовом дзепу нога му је сигурна .

Name

Мафија СНСД

08.06.2020 14:13

Највјероватније да неодговара плаћкарошима из СНСДа који пустоше Р Србску већ неколико година

ОДГОВОРИТЕ