Direktor ŠG „Vrbanja" ostaje bez fotelje?!

Vršilac dužnosti direktora šumskog gazdinstva „Vrbanja" Kotor Varoš Igor Andrić u narednim danima biće smijenjen sa funkcije zbog lošeg poslovnog rezultata, otkriva „Glas Srpske".

Republika Srpska 08.06.2020 | 15:07
Direktor ŠG „Vrbanja" ostaje bez fotelje?!

Prema tvrdnjama izvora našeg lista iz vrha Vlade Srpske, novi v.d. direktora sa zadatkom da ovo šumsko gazdinstvo izvuče iz dubioze u kojem se nalazi godinama unazad trebao bi da bude aktuelni član Uprave „Šuma Srpske", odnosno izvršni direktor za proizvodnju Milan Tepić.

- Tepić je i u septembru prošle godine kada je Andrić imenovan za v.d. umjesto dotadašnje v.d. direktora Stane Kuzmić spominjan kao jedan od kandidata za tu funkciju, ali je Andriću koji je jedno vrijeme bio i tehnički direktor ŠG „Vrbanja" pružena šansa da se dokaže i popravi stanje. Umjesto poboljšanja, situacija u tom gazdinstvu je trenutno najteža u cijelom javnom preduzeću zbog čega će Andrić biti smijenjen - tvrdi naš izvor.

On kaže da će Milana Tepića na mjestu izvršnog direktora najvjerovatnije zamijeniti v.d. direktora šumskog gazdinstva „Oštrelj" Drinić Dragana Vukčević.

- A umjesto Vukčevićeve za v.d. direktora drinićkog gazdinstva treba biti imenovana bivša direktorica ŠG „Vrbanja" Kotor Varoš Daliborka Kerezović-Damjanović koja je sa te funkcije smijenjena odmah poslije opštih izbora 2018. godine i time se praktično zatvara krug - kaže naš sagovornik.

(Glas Srpske)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Sile

08.06.2020 13:58

Mora da je napravio mali Minus kad ga smijenjuju.

ODGOVORITE
Name

Re Sile

08.06.2020 14:05

Ako je napravio minus u Burletovom dzepu noga mu je sigurna .

Name

Mafija SNSD

08.06.2020 14:13

Najvjerovatnije da neodgovara plaćkarošima iz SNSDa koji pustoše R Srbsku već nekoliko godina

ODGOVORITE