Бора Дрљача смршао 25 кг, осећа се одлично и тражи млађу цицу!

Иако се бори са тешким здравственим проблемима, певач Бора Дрљача (78) има велику жељу за животом, а, како каже, не мањка му ни сексуалне снаге јер би волео да упозна неку млађу цицу.

Забава 06.06.2020 | 15:07
Бора Дрљача смршао 25 кг, осећа се одлично и тражи млађу цицу!

Он је открио да је због болничке исхране смршао више од 25 килограма, те да сада има 90 килограма и да се осећа као младић.

- Нисам желео оволико да смршам, али болничка храна је таква да нисам имао избора. Међутим, када сам већ смршао, морао сам да извучем корист из свега тога. Супер се осећам, подмладио сам се и изгледам никад боље, у топ форми сам - рекао је Бора на почетку разговора и додао да не може да се одбрани од девојка које га спопадају.

- Нисам очекивао да ће оволико жена да ми се јави. Увек сам ја био привлачан нежнијем полу, али никада оволико. Могу да бирам са којом ћу да излазим. Јављају ми се преко Фејсбука, пишу ми поруке, неке ме чак и зову и нуде се. Ипак, морам неку добру да изаберем - рекао је Бора.

- Не желим превише младу девојку, али не бих ни неку маторку. Жену средњих година бих волео, неку од 40 година - открио је Дрљача и додао да чека лепше време како би могао да иде у ресторане и на вечере са потенцијалним девојкама.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-06-06/06062020011143.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="560" />

- Ово лоше време ми мрси конце те не могу девојке да изводим у кафиће и ресторане. Чекам да време буде лепше, сунчано и топло да могу девојке да изведем на пиће или на неку лепу вечеру. Ево сада идем да региструјем аутомобил како бих могао са девојкама да се возам и као прави џентлмен да их враћам кући - рекао је Бора.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боље

06.06.2020 19:38

Да цути и покрије се поњавом.Као певац није лос,а када проговори саме глупости,које превазилазе границе доброг укуса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрљача

06.06.2020 22:03

Стари вук је још у пуној снази. ?

ОДГОВОРИТЕ