Bora Drljača smršao 25 kg, oseća se odlično i traži mlađu cicu!

Iako se bori sa teškim zdravstvenim problemima, pevač Bora Drljača (78) ima veliku želju za životom, a, kako kaže, ne manjka mu ni seksualne snage jer bi voleo da upozna neku mlađu cicu.

Zabava 06.06.2020 | 15:07
Bora Drljača smršao 25 kg, oseća se odlično i traži mlađu cicu!

On je otkrio da je zbog bolničke ishrane smršao više od 25 kilograma, te da sada ima 90 kilograma i da se oseća kao mladić.

- Nisam želeo ovoliko da smršam, ali bolnička hrana je takva da nisam imao izbora. Međutim, kada sam već smršao, morao sam da izvučem korist iz svega toga. Super se osećam, podmladio sam se i izgledam nikad bolje, u top formi sam - rekao je Bora na početku razgovora i dodao da ne može da se odbrani od devojka koje ga spopadaju.

- Nisam očekivao da će ovoliko žena da mi se javi. Uvek sam ja bio privlačan nežnijem polu, ali nikada ovoliko. Mogu da biram sa kojom ću da izlazim. Javljaju mi se preko Fejsbuka, pišu mi poruke, neke me čak i zovu i nude se. Ipak, moram neku dobru da izaberem - rekao je Bora.

- Ne želim previše mladu devojku, ali ne bih ni neku matorku. Ženu srednjih godina bih voleo, neku od 40 godina - otkrio je Drljača i dodao da čeka lepše vreme kako bi mogao da ide u restorane i na večere sa potencijalnim devojkama.

- Ovo loše vreme mi mrsi konce te ne mogu devojke da izvodim u kafiće i restorane. Čekam da vreme bude lepše, sunčano i toplo da mogu devojke da izvedem na piće ili na neku lepu večeru. Evo sada idem da registrujem automobil kako bih mogao sa devojkama da se vozam i kao pravi džentlmen da ih vraćam kući - rekao je Bora.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bolje

06.06.2020 21:38

Da cuti i pokrije se ponjavom.Kao pevac nije los,a kada progovori same gluposti,koje prevazilaze granice dobrog ukusa.

ODGOVORITE
Name

drljača

07.06.2020 00:03

Stari vuk je još u punoj snazi. 😁

ODGOVORITE