Возач из Шамца изгорио у пожару камиона

Камионџија Михајло Н. (33) из Шамца који је данас тешко повријеђен након што је изгорио у пожару који је захватио његов камион-хладњачу налази се у тешком здравственом стању и све прогнозе су неизвјесне.

Република Српска 05.06.2020 | 20:47
Возач из Шамца изгорио у пожару камиона

Случај је полицији пријављен јутрос у 9.45 часова у Шешлијама, када је у непосредној близини “Старог мотела” под још увијек непознатим околностима плануо и изгорио камион којим је управљао Михајло Н.

– У 12.30 часова санитетским возилом болнице Добој у УКЦ РС довезен је пацијент М.Н. (33). Пацијент је задобио тешке опекотине које су захватиле око 95 одсто тјелесне површине. У соби за реанимацију Ургентног центра урађено је иницијално збрињавање и планира се његово премјештање у Клинику за анестезију и интензивно лијечење на даљи третман. Пацијент је витално угрожен, а све даље прогнозе су крајње неизвјесне – одговорили су из Универзитетског клиничког центра Република Српска.

Одмах након пријаве на мјесто су упућени ватрогасци који су успјели локализовати пожар. Михајло Н. је пронађен поред камиона и у тешком стању.

– У наведеном пожару повреде је задобило лице иницијала М.Н. из Шамца, које је пронађено поред теретног возила, а на себи је имало опекотине у предјелу цијелог тијела. Након указане љекарске помоћи у добојској болници М.Н. је превезен у Универзитетско клинички центар Републике Српске у Бањалуци , саопштено је из Полицијске управе Добој.

По наведеном поступају полицијски службеници Полицијске станице Добој 1 и о свему је обавијештено надлежно тужилаштву које руководи истрагом у циљу откривања узрока пожара на камиону.

(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

А

05.06.2020 19:18

Нека БОГ нас Исус ХРИСТОС,буде на помочи,да га спасе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брз опоравак желим!

05.06.2020 21:55

Али како је Христ бог?