Vozač iz Šamca izgorio u požaru kamiona

Kamiondžija Mihajlo N. (33) iz Šamca koji je danas teško povrijeđen nakon što je izgorio u požaru koji je zahvatio njegov kamion-hladnjaču nalazi se u teškom zdravstvenom stanju i sve prognoze su neizvjesne.

Republika Srpska 05.06.2020 | 20:47
Vozač iz Šamca izgorio u požaru kamiona

Slučaj je policiji prijavljen jutros u 9.45 časova u Šešlijama, kada je u neposrednoj blizini “Starog motela” pod još uvijek nepoznatim okolnostima planuo i izgorio kamion kojim je upravljao Mihajlo N.

– U 12.30 časova sanitetskim vozilom bolnice Doboj u UKC RS dovezen je pacijent M.N. (33). Pacijent je zadobio teške opekotine koje su zahvatile oko 95 odsto tjelesne površine. U sobi za reanimaciju Urgentnog centra urađeno je inicijalno zbrinjavanje i planira se njegovo premještanje u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje na dalji tretman. Pacijent je vitalno ugrožen, a sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne – odgovorili su iz Univerzitetskog kliničkog centra Republika Srpska.

Odmah nakon prijave na mjesto su upućeni vatrogasci koji su uspjeli lokalizovati požar. Mihajlo N. je pronađen pored kamiona i u teškom stanju.

– U navedenom požaru povrede je zadobilo lice inicijala M.N. iz Šamca, koje je pronađeno pored teretnog vozila, a na sebi je imalo opekotine u predjelu cijelog tijela. Nakon ukazane ljekarske pomoći u dobojskoj bolnici M.N. je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci , saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Po navedenom postupaju policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i o svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvu koje rukovodi istragom u cilju otkrivanja uzroka požara na kamionu.

(Srpskainfo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

A

05.06.2020 19:18

Neka BOG nas Isus HRISTOS,bude na pomoči,da ga spase

ODGOVORITE
Name

Brz oporavak želim!

05.06.2020 21:55

Ali kako je Hrist bog?