ТАЈКУН, прва епизода у 18:30!

„Моћ је недјељива“ -реченица која чини окосницу нове, интригантне серије чију прву, репризну епизоду БН ТВ емитује у 18:30!

Република Српска 12.06.2020 | 16:22
ТАЈКУН, прва епизода  у 18:30!

Тајкун је прича о Владану Симоновићу, тајкуну којег маестрално тумачи Драган Бјелогрлић. Владан је у јавности омражен због богатства стеченог на сумњив начин, током деведесетих година прошлог вијека. Годинама је из сјенке управљао својом моћном компанијом, али се све мијења када бива приморан да изађе на медијску свјетлост.

Он постаје прогоњен човјек, присиљен на драстичне мјере ради очувања себе и своје породице. Владан има непријатеље, и јавне и тајне. Владан се сукобљава и са онима који би требало да су му најближи. Владан крије, и открива тајне. Прича о измишљеном тајкуну, створеном из ситуације наше стварности, серија је трилер са криминалистичким заплетом и елементима породичне драме.

Улоге тумаче Драган Бјелогрлић, Вук Јовановић, Тихана Лазовић, Бранислав Трифуновић, Невен Бујић, Јанко Воларић Поповић, Хана Селимовић,  Анита Манчић… У једној од епизодних улога појављује се и чувена Беби Дол.

Погледајте најаву за прву епизоду серије ТАЈКУН:



(БН)