Данас киша, могуће и непогоде уз јак вјетар

У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) данас ће падати киша, биће услова и за непогоде уз појачан вјетар и пљускове са грмљавином, а највиша температура биће до 25 степени Целзијусових.

Република Српска 05.06.2020 | 08:44
Данас киша, могуће и непогоде уз јак вјетар

Послије подне очекује се престанак падавина и дјелимично разведравање у сјеверној половини земље, док ће на југу киша и пљускови падати до касно увече, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода. 

Предвече се очекује смањење облачности и дјелимично разведравање и у централним крајевима.

Данас ће бити вјетровито у цијелој земљи, а очекују се јаки, локално и олујни удари југа брзине 60 до 75 километара на час. Послије подне вјетар ће ослабити, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од 12 до 18, на сјеверу до 25 степени Целзијусових.

Температура ваздуха јутрос у 8.00 часова: Бјелашница седам степени Целзијусових, Чемерно 10, Хан Пијесак и Соколац 12, Зворник и Гацко 13, Невесиње 14, Рибник 15, Сарајево, Дрвар и Дринић 16, Билећа и Фоча 17, Мраковица, Нови Град, Градишка и Требиње 18, Мркоњић Град, Шипово, Вишеград, Зеница и Рудо 19, Приједор, Србац, Бијељина, Зворник, Сребреница, Мостар и Неум 20, Тузла 22, Бањалука и Добој 23 степена Целзијусова.

(Срна)

 

Коментари / 0

Оставите коментар