Брена реновира ресторан на Златибору и не жали пара!

Лепа Брена потпуно преуређује двоспратну некретнину коју поседује на популарној планини, а за све ће наводно морати да искешира папрених 100.000 евра.

Забава 03.06.2020 | 20:03
Брена реновира ресторан на Златибору и не жали пара!

"Од мноштва некретнина које Живојиновићи поседују, Брени је одувек био најдражи ресторан на Златибору. Она је и била иницијатор да се тај локал купи, будући да обожава да борави на планини. Управо због тога је тај ресторан био први на листи за реновирање.

У неколико недеља осмислила је све, одлучила да ће потпуно преуредити сваки ћошак, а затим направила рачуницу која је показала да ће морати да издвоји нешто више од 100.000 евра", каже извор који открива да фолк звезда не жали пара када је посао у питању.

"Будући да ускоро креће летња сезона, Брена жели да се реновирање што пре заврши. Летња и зимска сезона су најисплативије на планинама, због чега је упослила најбоље раднике и чак двоструко већи број људи. Радници раде дан и ноћ, а Брена планира да за неколико дана оде на Златибор и лично надгледа завршне радове. Када је већ искеширала толики новац, била би права штета да нешто не буде по њеној замисли", закључује извор.

Извор: Курир.рс Фото: Ало/Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар