Brena renovira restoran na Zlatiboru i ne žali para!

Lepa Brena potpuno preuređuje dvospratnu nekretninu koju poseduje na popularnoj planini, a za sve će navodno morati da iskešira paprenih 100.000 evra.

Zabava 03.06.2020 | 20:03
Brena renovira restoran na Zlatiboru i ne žali para!

"Od mnoštva nekretnina koje Živojinovići poseduju, Breni je oduvek bio najdraži restoran na Zlatiboru. Ona je i bila inicijator da se taj lokal kupi, budući da obožava da boravi na planini. Upravo zbog toga je taj restoran bio prvi na listi za renoviranje.

U nekoliko nedelja osmislila je sve, odlučila da će potpuno preurediti svaki ćošak, a zatim napravila računicu koja je pokazala da će morati da izdvoji nešto više od 100.000 evra", kaže izvor koji otkriva da folk zvezda ne žali para kada je posao u pitanju.

"Budući da uskoro kreće letnja sezona, Brena želi da se renoviranje što pre završi. Letnja i zimska sezona su najisplativije na planinama, zbog čega je uposlila najbolje radnike i čak dvostruko veći broj ljudi. Radnici rade dan i noć, a Brena planira da za nekoliko dana ode na Zlatibor i lično nadgleda završne radove. Kada je već iskeširala toliki novac, bila bi prava šteta da nešto ne bude po njenoj zamisli", zaključuje izvor.

Izvor: Kurir.rs Foto: Alo/Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar